Hyresvillkor
Sweden - Swedish
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

VIKBOMSLIFTUTHYRNING

Har du ett jobb eller projekt där du behöver en vikbomslift? Du kan hyra en vikbomslift från Riwal till attraktiva pris- och kvalitetsvillkor. Vikbomsliftar är perfekta för jobb där det finns hinder och de är ideala för användning inomhus. Vi berättar gärna mer om fördelarna med att hyra en vikbomslift till ditt projekt eller jobb!

VIKBOMSLIFT - TEKNISKA DETALJER

När du väljer att hyra en vikbomslift från Riwal väljer du en flexibel och mångsidig lösning. Vikbomhöjdens kombination av räckvidd och höjd gör den perfekt för att komma över hinder. Vikbomsliftar är ofta batteridrivna eller dieseldrivna. Möjligheten att placera vita remsor på liften säkerställer att vikbomsliften inte lämnar några svarta linjer efter sig och det är därför perfekt för inomhusbruk. Vikbomsliftar är också självgående. Det innebär att du själv kan köra vikbomsliften till arbetsplatsen utan att behöva betala transportkostnader.

Resultat 

Märke/ tillverkare
Arbetshöjd
Framhjulsdrift
Vikt
Kapacitet

Detaljer

Olika möjligheter att hyra en Vikbomslift

Riwal erbjuder dig ett brett utbud av vikbomsliftar till uthyrning. Våra vikbomsliftar finns i en rad olika lyftkapaciteter, arbetshöjder, drivningstyper och vikter. Varje unika vikbomslift kan användas till sin speciella situation, därför kan råd från den erfarna Riwal-uthyrningsgruppen verkligen kommer till nytta här. Vårt familjeföretag har en rik historia och har under många år tillhandahållit rätt lift för jobb och projekt över hela Europa. Denna långa erfarenhet garanterar att vi kan hitta rätt vikbomslift för ditt specifika jobb. Vi kan även leverera vikbomsliften till din angivna plats om det behövs.

 

Vikbomsliftuthyrning från Riwal

Riwals viktigaste drivkraft är att leverera den bästa servicen. Därför säkerställer vi inte bara att du får den rätta vikbomsliften, vi erbjuder även en specialträning så att du har tillräckligt med kunskap för säker och optimal drift av din vikbomslift. Dessa kurser har skapats av IPAF, en internationell organisation som i över 30 år levererat IPAF-kurser för att säkerställa en säker och effektiv användning av liftar. Som ett officiellt träningscenter för IPAF-liftar styr Riwal dig framgångsrikt genom kursen till att bli certifierad för säker drift av din vikbomslift.

 

Vill du ha mer information om att hyra en Vikbomslift?

Vill du ha råd om att hyra en vikbomslift? Eller undrar du om en vikbomslift är den bästa lösningen och kanske vill du veta mer om våra andra liftar? Tveka inte att kontakta oss. Vårt erfarna uthyrningsteam är här för att erbjuda dig specialrådgivning och hjälper dig att hitta rätt lift för ditt projekt eller jobb. Det är med mycket goda skäl att så många kunder före dig, både i Nederländerna och utomlands, har hyrt vikbomsliftar från oss för sina olika jobb och projekt. Upptäck själv de fördelar Riwal kan skapa genom att hyra en vikbomslift från en allt-i-ett-leverantör och expertpartner i uthyrning av liftar!