Riwal 0
Menu

VR Onsite Safety training

Veilig werken op hoogte is van groot belang, vooral voor de bouw- en industriesector. Deze sectoren zijn onderhevig aan ontwikkelingen die elkaar snel opvolgen, met name in de wet- en regelgevingen. Om hier als organisatie adequaat op in te kunnen spelen is het van groot belang dat medewerkers op de hoogte zijn van deze ontwikkelingen en hiernaar handelen. 


 

Met name de grootte en complexiteit van de projecten, maar ook de behoeften om deze projecten sneller en duurzamer uit te voeren, zijn uitdagingen waar veel grote projecten mee te maken krijgen. Om alle medewerkers van een groot project (van verschillende partijen) veilig en efficiënt op hoogte te laten werken, is het mogelijk om onze Onsite Safety Training in te zetten. 

Onsite Safety Training
Riwal Hoogwerkers denkt graag met u mee om uw projecten veiliger en efficiënter te maken. Hiervoor beschikt Riwal Opleidingen over het grootste opleidingscentrum van Nederland, waarbij deskundige en ervaren trainers werken die uw medewerkers binnen zeer korte tijd kunnen toetsen en vervolgens trainen om te zorgen dat werkzaamheden op de juiste manier uitgevoerd kunnen worden.

Resultaat
Het doel van onze Onsite Safety Training is dat medewerkers zo optimaal en veilig mogelijk de hoogwerkers (blijven) bedienen. 

Door een investering van slechts 89 euro per medewerker ontvangt u aantoonbaar bewijs, dat uw medewerker op ‘de hoogte is’ van de recente wet- en regelgeving voor veilig werken op hoogte. 
Daarnaast is uw medewerker dusdanig goed voorbereid dat deze in staat is om veilig en efficiënt een hoogwerker te bedienen. Dit kan geld besparen, omdat risicovolle situaties beter ingeschat worden en daardoor schades voorkomen kunnen worden. Hierdoor loopt uw project geen vertraging op, op het gebied van hoogwerker bediening. 

Zowel beginnende als gevorderde medewerkers worden uitgedaagd en getraind in een veilige virtuele omgeving. Door gebruik te maken van de VR trainingssimulator doorlopen uw medewerkers vooraf ingestelde scenario's in verschillende risicovolle situaties en krijgen moeilijke opdrachten. Na afloop van de training zijn uw medewerkers weer voldoende bijgespijkerd en in staat om veilig en efficiënt te werken op hoogte.

 


Inhoud Onsite Safety Training

Programma:

Deel I         Updaten van de huidige wet- en regelgevingen op het gebied van veilig werken op hoogte
Deel II Toepassen van de opgedane kennis, die vervolgens geoefend worden in simulaties die overeenkomen met de werkzaamheden van de medewerker

Nadat de training succesvol is afgerond ontvangen de medewerkers een bewijs van deelname.