Tilmeld nyhedsbrevFAQ
Denmark - Danish
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Søjlelifte fra JLG

Med en JLG søjlelift kan du være sikker på, at kunne nå ethvert smalt sted ved enhver højde. Køb eller lej din JLG søjlelift hos Riwal, din specialist indenfor lifte. 

JLG søjlelift

Når det kræves at dine medarbejdere ofte skal arbejde i højden for, at kunne nå hen til smalle eller tætte steder ved vedligeholdelses- eller reparationsarbejde, vil du have brug for en søjlelift. Med en JLG søjlelift kan du være sikker på at nå ethvert smalt område, næsten uanset hvor smalt eller tæt det må være. Områder som før blev vurderet som ikke tilgængelige, vil ikke længere være en udfordring med en søjlelift fra JLG. Det brede udvalg af lifte som Riwal tilbyder, vil sikre dig den rette type af lift indenfor rækkevidde. Med over 50 års erfaring i sikker og effektiv arbejde i højde, er vi kvalificeret og vil med glæde informere dig omkring dine muligheder for, at købe eller leje en JLG søjlelift.

Fordelene ved at arbejde med en JLG søjlelift

Når du arbejder med en søjlelift, vil du straks opdage alle de fordele, der er ved denne type af maskine. For det første, og ret vigtigt, er fordelen for disse lifte mobiliteten og den nemme styring. Når du arbejder i højden, vil du lægge mærke til at JLG søjleliften vil få dig præcis til den rette højde, uden at fylde for meget. I forlængelse deraf kan JLG søjleliften benyttes sidevejs også. Uanset hvilket område du skal nå, vil JLG søjlelifte garantere dig nem adgang.

At vælge en JLG søjlelift

Uanset om du vælger at købe eller leje din JLG søjlelift, forstår vi, at du ønsker at træffe det rigtige valg med det samme. Det er derfor vigtigt at få et indblik i de forskellige typer af søjlelifte JLG har at tilbyde. Den første forskel på søjleliftene, som skal vælges er om man ønsker ’Push Around’ søjlelifte eller selvdrevne søjlelifte. Er det ikke et problem at skulle skubbe din lift fra et sted til et andet? Så vil en ’Push Around’ søjlelift være det rigtige valg. Hvis du er på udkig efter en lift som vil give dig den højest mulige komfort, vil en selvdreven søjlelift være det rigtige valg. Det næste vigtige spørgsmål er hvilken højde, du har brug for at nå. Har du styr på disse ting, er du godt på vej til at vælge rigtigt.

Brugte JLG søjlelifte til salg

Uafhængigt af dine ønsker og behov, så er det at købe en søjlelift en vigtig, strategisk og overordnet set en vigtig beslutning for enhver virksomhed. Som en international markedsledende liftspecialist vil Riwal med glæde hjælpe dig. Med vores store erfaring i udlejning og salg af søjlelifte, vil vi gøre alt for at du bliver tilfreds. Afhængigt af hvor meget du planlægger at benytte din lift, kan det betale sig at købe en brugt lift. Hvis du ikke forventer at benytte din søjlelift på daglig basis, kan du vælge at leje i stedet. Som din JLG udlejningspartner Riwal kan levere din med præcis den rigtige type.

JLG søjlelift fra Riwal

Uanset om du vælger at leje eller købe en JLG søjlelift, vil du i det minut du begynder at bruge liften, vide om du har truffet den rette beslutning. JLG er verdens førende indenfor design og producering af lifte og formår derfor altid at levere kraftfulde og alsidige søjlelifte, som er nemme at benytte. Med Riwal som din JLG udlejningspartner er du sikker på at købe den JLG søjlelift der er den rette for dine opgaver.