Tilmeld nyhedsbrevFAQ
Denmark - Danish
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Genie knækarmsbomlift

Nå “op-og-over” med en Genie knækarmsbomlift! Find din Genie lift som leje eller køb hos Riwal, din partner indenfor lifte.

Genie knækarmsbomlift

En knækarmsbomlift garanterer dig og dine ansatte nem adgang til ethvert arbejdsområde ved næsten alle højder. Med knækarmsbommen er denne type af lift den ideelle løsning, hvis der er forhindringer som skal undgås. Du kan nå op, over og selv sidelæns med platformen som er nem at styre. Ved at vælge en Genie knækarmsbomlift er du garanteret høj kvalitet og en lift der egner sig til den opgave du skal udføre. Både leje og køb af en Genie knækarmsbomlift hos Riwal garanterer dig en service i top, god rådgivning på ethvert tidspunkt og selv, hvis nødvendigt, træning og certifikation til dem som skal arbejde i platformen. Om du er på udkig efter at købe en Genie lift, eller vælger at leje din Genie knækarmsbomlift fra vores udlejningsflåde, garanterer vi, at du vil kunne finde den rette lift for dig hos Riwal.

Hvilken Genie knækarmsbomlift skal man vælge?

Hos Riwal vil du finde en lang række af knækarmsbomlifte i vores Genie udlejningsflåde, såvel som til salg. Hvilken Genie knækarmsbomlift du behøver afhænger af din arbejdsstil, type af konstruktion eller den specifikke opgave du skal løse. Det første spørgsmål du skal tænke over, er hvilken højde det kræver at du skal nå. Knækarmsbomlifte er ofte batteri- eller dieseldrevet, hvilket er en anden parameter du skal tage holdning til. Elektriske bomlifte har afsmitningsfrie hjul, dette gør den ideel til indendørs brug.

Genie knækarmsbomlifte til leje

Når du har brug for en knækarmsbomlift til et specifikt projekt, kun har brug for den et par gange om året og ikke ønsker ansvaret for vedligeholdelse og reparation er den ideelle løsning at leje dine lifte. Hos Riwal kan du vælge mellem et bredt udvalg af knækarmsbomlifte. De specifikke krav du har til liften vil afgøre hvilken Genie knækarmslift, som er den rette til din virksomhed eller arbejdssted. Vi vil med glæde rådgive dig for at sikre, at du træffer den rette beslutning. Men vores service stopper ikke der. Med Riwal kan du regne med vores ekspertise gennem hele din udlejningsperiode, fra start til slut.

Genie lift til salg

Forventer i at bruge knækarmsbomlifte på daglig basis, eller i det mindste i længere perioder på regulær basis? I så fald, kan du finde det interessant at investere i en Genie knækarmsbomlift. Hos Riwal kan vi garantere, at vi har en brugt Genie lift til salg, som vil imødekomme de krav du har. Vi ser frem til at  informere og rådgive dig omkring vores udvalg, således du kan træffe en god beslutning. Uanset om du vælger en helt ny lift eller vælger en som er brugt, vil din lift altid være af højeste kvalitet.

”Op og over” med Genie knækarmsbomlifte

Riwal’s tekniske team er klar til at levere dig al den information, som er nødvendig når du skal leje eller købe en Genie knækarmsbomlift. Vores ultimative mål er at leve op til enhver kundes behov vedrørende løsninger af lifte, uanset om du vælger at leje en lift fra vores liftflåde, eller vælger at investere i din egen Genie knækarmsbomlift. Interesseret i at høre nærmere? Kontakt Riwal, din leverandør og kyndige partner af lifte.