Riwal Valgte maskiner 0
Menu

IPAF KURSUS

Riwal Danmark tilbyder som de første i Danmark IPAF kursus til både danske og udenlandske operatører  af sakslifte, bomlifte og lastbilslifte.

IPAF træning til operatører 

Som de første i Danmark står Riwal klar med et IPAF kursus til at uddanne danske og udenlandske operatører af lifte. Herunder vil man blive undervist i brugen af lifte, både: Saxliftebomlifte og lastbilslifte. IPAF står for ’International Powered Access Federation', og er en brancheorganisation der, som nævnt, underviser operatører af lifte. 
Dette træningsprogram vil skabe en øget sikkerhed på en arbejdsplads og samtidig sikre en bedre, og mere effektiv, og korrekt brug af en lift. 

Lift kursus 

Kurset, der finder sted i Odense, består af en todelt prøve. Den todelte prøve indebærer en teoretisk og en praktisk prøve, som man skal bestå. Når man kommer ud på den anden side, og har bestået sin prøve, så vil man modtage et kursus-certifikat, et PAL-kort (Powered Access License), en logbog samt en sikkerhedsguide. Når du har modtaget dit PAL-kort, så vil dette være gyldigt i 5 år og vil fungere til de kategorier af kurset, som der er bestået. 
Hos Riwal er vi stolte over at kunne tilbyde dette til det danske arbejdsmarked, da sikkerhed bør og skal komme i første række. Med et IPAF lift kursus er du og dine medarbejdere godt dækket ind.

Undervisning til dansk- og engelsksproget 

Der er fortsat stigende krav til, at operatører af lifte er IPAF-certificeret. Især hvis man som operatør arbejder på tværs af landegrænser, er det helt centralt, at man besidder et gyldigt PAL-kort. 
Derfor kan man hos Riwal nøjes med at uddanne sig inden for de kategorier, man mener er relevant for det arbejder, man til daglig udfører. På denne måde opfylder vi behovet for den enkelte, men også de behov som eventuelle projekter kræver. 
Hos Riwal underviser vi i følgende kategorier:  

- statisk vertikal – træning i sikker brug af ikke-mobil vertikal lift

- statisk bom  - træning i sikker brug af lastbil-lifte.

- mobil vertikal – træning i sikker brug af saxlifte.

- mobil bom – træning i sikker brug af bomlifte.

  • Diverse andre IPAF kategorier:

-MEWP's for managers, H, PAV, IAD og LOAD

 

Alle kategorier bliver undervist på både engelsk og dansk, så der er mulighed for internationale virksomheder at deltage også. 
Gennem de 7 timer, som kurset varer, vil deltagerne blive introduceret for brug af maskinerne samt sikkerhed under de valgte kategorier, så man går derfra med bred faglig viden om de lifte, man anvender. 

Ønsker man at tilmelde sig dette kursus, så anbefaler vi, at kurset bookes i god tid. 
Vil du høre mere om kurset samt priser, så er du velkommen til at skrive til IPAF_dk@riwal.com. 

IPAF 1b Lastbillifte 

På nuværende tidspunkt foregår alt træning på Riwal Danmarks depot i Odense, hvilket ligger centralt i landet og matcher de gældende krav. Kursets varighed er af 7 timer og booking af kurser  skal ske minimum 2 dage før opstart.

Hvis I ønsker at vide mere om kurset samt priser, så skriv til IPAF_dk@riwal.com eller kontakt:

IPAF Instructor Riwal Scandinavia, Peter Olsen, peter.olsen@riwal.com

Rental Desk Manager, Per Christoffersenper.christoffersen@riwal.com