Hyresvillkor
Sweden - Swedish
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

TELESKOPLASTARUTHYRNING

Om du vill hyra en högkvalitativ teleskoplastare har du kommit till rätt plats. Våra teleskoplastare är från kända tillverkare som Manitou och JLG och erbjuder dig en rad möjligheter. Till exempel har vi teleskoplastare till uthyrning med en räckvidd upp till 6 meter samt teleskoplastare med en räckvidd på 21 meter. Så om du vill hyra en teleskoplastare hittar du den i vårt breda utbud!

RÄTT TELESKOPLASTAR TILL ALLA ARBETSOMRÅDEN

Det spelar ingen roll vilken typ av teleskoplastare du letar efter, Riwal har den rätta teleskoplastare för nästan alla branscher och användningsområden. Teleskoplastare i vårt sortiment har en maximal lyftkapacitet på 5000 kg. Det betyder att när du bestämmer dig för att hyra en teleskoplastare från Riwal har du all den funktionalitet du behöver internt, oavsett situation eller uppgift som föregår. Oavsett om du är ett oberoende företag eller del av ett multinationellt företag är våra teleskoplastare lämpliga oavsett kaliber. Vi är trots allt marknadsledande inom teleskoplastare och liftar och erbjuder gärna rätt maskin till dig.

Resultat 

Märke/ tillverkare
Arbetshöjd
Framhjulsdrift
Vikt
Kapacitet

Detaljer

VARFÖR TELESKOPLASTARE?

Teleskoplastare är en typ av anläggningsmaskin och materialhanteringsmaskin som är utrustad med en teleskopisk bom som ger maskinen lång räckvidd både horisontellt och på höjden. Maskintypen går ibland också under benämningen teleskoptruck, lull eller teleporter. Teleskoplastare används bland annat inom bygg- och anläggningssektorn, inom industrin, av Försvarsmakten och inom jordbruket. En teleskoplastare är oftast den första maskinen på plats på en ny arbetsplats. Hjullastare har börjat försvinna mer och mer i takt med att teleskoplastarna har anpassats efter en hjullastares mångsidiga funktioner.
 

TELESKOPLASTARENS ANVÄNDNINGSOMRÅDEN

En teleskoplastare kan till exempel lasta och lossa gods, förflytta schaktmassor, röja snö och fungera som en mindre mobilkran, allt beroende på vilka redskap som monteras på redskapsfästet.
Utrustad med personkorg kan den ersätta användandet av bomlift eller byggnadsställningar. Större modeller av teleskoplastare kan vara runtomsvängande, det vill säga att hytt och bom kan rotera fritt i förhållande till maskinens underdel. En del teleskoplastare är också utrustade med tiltbar hytt som kan lutas bakåt, vilket gör att maskinföraren får en bekvämare arbetsställning när maskinen arbetar med teleskopbommen på hög höjd. Större modeller av teleskoplastare har utfällbara stödben för stabilitetens skull.
 

Fastledad teleskoplastare

Alla mycket kompakta och med avancerad design för arbete i såväl öppna utrymmen under mycket extrema förhållanden som mycket trånga och svåråtkomliga utrymmen. Den mångsidiga teleskoparmen möjliggör lång räckvidd både uppåt och framåt. Teleskopliftens användningsområde täcker således in en mängd varierande arbetsuppgifter och behov.
Teleskoptruckarnas kompakta mått och vikt att göra dem lämpliga för att arbeta på ömtåligt underlag med minimal markpåverkan. Medelprogrammet erbjuder också truckar med 2.5 till 4 tons kapacitet som lämpar sig för bygg och anläggning, jordbruk och industri för pallhantering, balar av papper, spannmål, gödsel, mm. Fyrhjulsstyrningen tillsammans med mycket kompakta mått gör teleskoptruckarna oumbärliga i många situationer, både i industri och lantbruk.
 

Runtomsvängande teleskoplastare

Den runtomsvängande teleskoplastaren kan i många fall vara ett mycket konkurrenskraftigt alternativ till såväl mobilkranar som traditionella tornkranar. Överlägsen mobilitet och lägre etableringskostnad utgör intressanta argument som inte sällan kan tala till den runtomsvängande teleskoplastarens fördel.

 

NY TELESKOPLASTARUTHYRNING

Kvalitet är viktigast på Riwal. Både i förhållande till de produkter vi hyr ut och den tjänst vi tillhandahåller. Eftersom vi anser att kvalitet är så viktig investerar vi i innovation vilket betyder att de maskiner och teleskoplastare vi hyr ut alltid är helt aktuella och utvecklade i enlighet med de senaste tekniska trenderna. Dessutom har vi bara teleskoplastare från kända premiumvarumärken som Manitou och JLG. Till Riwal har du kommit rätt om du vill hyra en ny högkvalitativ teleskoplastare.

 

SKRÄDDASYDD TELESKOPLASTARUTHYRNINGS-RÅDGIVNING

Som vi nämnt strävar vi inte bara efter optimal kvalitet när det gäller våra produkter. Vi strävar även efter att ge bästa möjliga kvalitet i vår service. Vi har ett erfaret uthyrningsteam som gärna ger dig all information du behöver. Har du frågor om en viss teleskoplastare eller behöver rådgivning? Inga problem, bara kontakta oss! Våra många års erfarenhet inom olika branscher garanterar att vi kan ge dig special och personlig rådgivning. Vi kommer gärna ut och besöker dig på arbetsplatsen för att optimalt kartlägga dina behov och mål så att vi kan möta dina önskemål.

  

Kontakta oss för mer information

Är du intresserad av att hyra en teleskoplastare eller vill du ha mer information om våra produkter? Tveka inte att kontakta oss idag. Vårt team av specialister är här för att erbjuda dig skräddarsydda råd. Oavsett om det är ett projekt värt miljontals kronor eller ett mindre jobb så kan det inte bli fel med en teleskoplastare från Riwal.