Riwal Vald maskin 0
Meny

TELESKOPLASTARUTHYRNING

Om du vill hyra en högkvalitativ teleskoplastare, har du kommit till rätt plats. Våra teleskoplastare är från kända tillverkare som Manitou och JLG, och erbjuder dig en rad möjligheter. Till exempel har vi teleskoplastare till uthyrning med en räckvidd upp till 6 meter, samt teleskoplastare med en räckvidd på 21 meter. Så: om du vill hyra en teleskoplastare, så hittar den i vårt breda utbud!

RÄTT TELESKOPLASTAR TILL ALLA ARBETSOMRÅDEN

Det spelar ingen roll vilken typ av teleskoplastare du letar efter, Riwal har den rätta teleskoplastare för nästan alla branscher och användningsområden. Teleskoplastare i vårt sortiment har en maximal lyftkapacitet på 5000 kg. Det betyder att när du bestämmer dig för att hyra en teleskoplastare från Riwal, har du all den funktionalitet du behöver internt, oavsett situation eller uppgift som föregår. Oavsett om du är ett oberoende företag eller del av ett multinationellt, är våra teleskoplastare lämpliga oavsett kaliber. Vi är trots allt marknadsledande inom teleskoplastare och liftar och erbjuder gärna rätt maskin till dig.

Resultat 

No image available

Märke/ tillverkare
Arbetshöjd
Framhjulsdrift
Vikt
Kapacitet

Detaljer

NY TELESKOPLASTARUTHYRNING

Kvalitet är viktigast på Riwal. Båda i de produkter vi hyr ut och i den tjänst vi tillhandahåller. Eftersom vi anser att kvalitet är så viktig investerar vi i innovation. Så vi ser till att de maskiner och teleskoplastare vi hyr ut alltid är helt aktuella och utvecklade i enlighet med de senaste tekniska trenderna. Dessutom har vi bara teleskoplastare från kända premium varumärken som Manitou och JLG. Till Riwal har du kommit rätt om du vill hyra en ny högkvalitativ teleskoplastare.

 

SKRÄDDASYDD TTELESKOPLASTARUTHYRNING RÅDGIVNING

Som vi nämnt strävar vi inte bara efter optimal kvalitet när det gäller våra produkter. Vi strävar även efter att ge bästa möjliga kvalitet i vår service. Vi har ett erfaret uthyrningsteam som gärna ger dig all information du behöver. Har du frågor om en viss teleskoplastare eller behöver rådgivning? Inga problem, bara kontakta oss! Våra många års erfarenhet inom olika branscher garanterar att vi kan ge dig special och personlig rådgivning. Vi kommer gärna ut och besöker dig på arbetsplatsen för att optimalt kartlägga dina behov och mål så att vi kan möta dina önskemål.

  

Kontakta oss för mer information

Är du intresserad av att hyra en teleskoplastare, eller vill du ha mer information om våra produkter? Tveka inte att kontakta oss idag. Vårt team av specialister är här för att erbjuda dig skräddarsydda råd. Oavsett om det är ett projekt värt miljontals kronor eller ett mindre jobb: så kan det inte bli fel med en teleskoplastare från Riwal.