FAQHyresvillkor
Sweden - Swedish
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish
 • United Kingdom - English
Rack och lagersystem

22 jun

Tre sätt hur Riwal effektiviserar dina projekt inom rack- och lagersystem.

Rack och lagersystem
På Riwal förstår vi komplexiteten som du möter när du arbetar med installationen av rack- och lagringssystem i distributionscentraler och gör allt för att eliminera flaskhalsar i dina arbetsprocesser så att du kan slutföra projekt så snabbt som möjligt.

 

 

 

 

Vi har identifierat de tre vanligaste hindren och Riwal kan hjälpa till att övervinna dem.

 

 

1. Få tillgång till rätt maskiner

Till skillnad från byggandet av mer traditionella strukturer förstår vi att inom rack-branschen krävs specialmaskiner för att kunna arbeta på höjden. Ibland är det inte lätt att hitta mycket smala saxliftar med hög lyftkapacitet eftersom de inte är den vanliga lift typen som uthyresföretag har. Vi är också medvetna om att du kan behöva tillgång till specialiserade gaffeltruckar eller lastbilar som lyfter till extra höjder.

Lyckligtvis har Riwal liften du söker. Vi har inte bara specialiserade maskiner i vår internationella flotta som smala saxar, men vi har också ett brett nätverk av partners och arbetar outtröttligt för att se till att du har rätt saxliftar för installation av rack. Dessutom ger vårt partnerskap med Jungheinrich oss möjlighet att presentera ett brett utbud av högkvalitativa gaffeltruckar och lastbilar för att uppfylla alla krav för våra kunder.

 

2. Arbetar på platser utanför ditt hemland


Framväxten av nya marknader ger både nya möjligheter och svårigheter. När racking industrin fortsätter att blomstra, kan ditt arbete sträcka sig till andra länder och utvecklingsområden. När du ska utöka dina projekt till Europa, Mellanöstern, Afrika eller därutöver, behöver du rätt utrustning för att fungera på höjden. Men att hyra från fel leverantör kan ha skadliga och kostsamma effekter för ditt projekt.


Det är där vi kommer in. Vi har lokala kontor i 16 länder i Europa, Mellanöstern, Indien och Kazakstan och driver en flotta på över 19.000 maskiner. Dessutom tillåter vårt breda leverantörsnätverk oss att hitta exakt vad du letar efter, även om det inte finns i vår egen flotta. När du hyr genom oss kan vi garantera att leverantörerna vi arbetar med är lika pålitliga som Riwal. Oroa dig inte för en ny leverantörs rykte; låt Riwal göra banarbeten för dig och se till att du har säker och pålitlig utrustning vart du än arbetar.


3. Minska driftstopp


Driftstopp är ett stort problem för omdragning projekt, eftersom varje gång ett element stannar, måste hela projektet läggas på is medan maskiner och arbetare står overksamma. Till exempel, om en maskin slutar fungera, kan maskinoperatörer inte ta upp racken och du förlorar pengar varje timme som förseningen fortsätter.


När du arbetar med Riwal kommer driftstopp att vara ett problem från det förflutna. Vi fokuserar på att kontinuerligt optimera effektiviteten för att se till att du har högsta möjliga drifttid och kan fortsätta projekt oavsett vad. Vi har 24/7 mekanik som kan hyras på plats, och vi har ett 'SWAT' team av tekniker som vi kan skicka var som helst i världen som de behövs för att fixa mekaniska problem, oavsett hur avlägset ditt projekt är. Alla dessa fördelar, från en leverantör, var som helst i världen där du arbetar. 


Låt Riwal vara din partner för pålitligt och effektivt arbete i höjd.

 

Kontakt Riwal Sverige


Titel