Riwal 0
Menu

Prilagojene rešitve

25 apr.

Kako izbrati najboljši stroj za delo na višini? Razširjena 3D resničnost je rešitev prihodnosti

Ali menite, da je izbira pravega stroja za delo zahteven proces? Ste že kdaj najeli napačen stroj ali spoznali, da obstaja tudi boljši za delo?

 

 

Nove rešitve

Če izbirate najbolj primerno dvižno ploščad, košaro ali teleskopski viličar za vašo nalogo, ki jo boste opravili na višini, odločitev ni hitra in zahteva čas ter premišljenost. Upoštevati je treba velikost delovnega prostora, minimalno potrebno delovno višino in meritve vhodov v lokacijo.

Najnovejša inovacija podjetja Riwal pospešuje ta proces, saj vam omogoča samozavestno izbiro stroja in to že prvič. V mobilno aplikacijo za najem My Riwal smo dodali funkcijo razširjene 3D resničnosti, ki vam omogoča, da izberete stroj in ga nato vidite v svoje delovnem prostoru že s pritiskom na ekran.

Kako deluje

Z uporabo fotoaparata funkcija razširjene 3D resničnosti projicira sliko določene dvižne naprave v okolje. Aplikacijo preprosto odprete, izberete svojo izbrano napravo in kliknete »Prikaži 3D«. Fotoaparat se bo odprl in ikona vam bo naročila, da premaknete kamero okrog in jo nato za nekaj sekund usmerite v tla. Nato se lahko dotaknete zaslona in naprava bo prikazana v razširjeni 3D resničnosti na vašem fotoaparatu oz. delovnem okolju.

Nato lahko napravo premikate navpično in vodoravno znotraj delovnega prostora, da se ugotovi, ali je delovna višina zadostna za opravljanje dela. Poleg tega ta funkcija omogoča, da preverite, ali se določena dvižna ploščad, košara ali teleskopski viličar prilega skozi vhod na delovno mesto. Ker je izbira najboljše naprave za delo ključnega pomena, vam ta funkcija omogoča, da je že prva izbira prava. Seveda je podporna ekipa podjetja Riwal vedno na voljo, da svetuje po telefonu ali elektronski pošti, če ste še vedno negotovi glede izbire stroja.

Podrobnosti

Naša nova razširjena resničnostna funkcija je bila objavljena v različici aplikacije My Riwal za iOS in kmalu bo sledila različica Android. Naša tehnologija uporablja BIM (Business Information Modeling) datoteke, ki so bile pretvorjene v datoteke razširjene 3D resničnosti, kar zagotavlja, da imajo naprave pravilne dimenzije, ko so projicirani v razširjeni resničnosti.

Naš prvi začetek vključuje 50 najboljših modelov najemnih strojev z razpoložljivimi BIM datotekami. Z mobilno aplikacijo za najem My Riwal bo vsak stroj z datoteko BIM na voljo v funkciji razširjene 3D resničnosti.

Prenesite aplikacijo My Riwal brezplačno na vseh platformah in uporabite našo inovativno funkcijo razširjene 3D resničnosti!

Android: https://lnkd.in/d_rZd_k
iOS: https://lnkd.in/dbFnqxK

 

Razširitev aplikacije My Riwal s 3D prikazom naprav

Sporočilo