Riwal 0
Meny
Luftsfartindustrien

Tjener luftsfartindustrien

Om flyselskapene transporterer mennesker eller frakt, så er effektivt vedlikhold avgjørende for selskapets suksess. Alle forsinkelser i planlagt service kan ha alvorlige finansielle konsekvenser. Men det er enda viktigere å være ett hundre prosent sikker på at alt på flyet er i perfekt mekanisk stand. Det kan ikke være noe kompromiss på sikkerhet når flyet forlater hangaren og går tilbake i drift.

 

Våre løfteplattformer gir trygt og effektiv tilgang til alle flyets deler, fra nesen til halen og vingespissene for å forenkle effektive inspeksjoner og vedlikehold på alle fly fra mindre pendlerfly til de største jumbojetten i luften i dag. Vi har designet et antall skreddersydde, spesialiserte plattformer til luftfartsindustrien. Siden det meste av flyets vedlikhold skjer på innendørs tilbyr vi ikke-forurensende elektriske alternativer med lavt støynivå til de standard dieseldrevne AWP-er (løftplattformer).

 

Spesialiserte endringer

Et par eksempler på våre innovative løsninger:

 

  • 26 meter og 28 meter elektriske bommer til å inspisere og vedlikeholde halevingene raskt, sikkert og uten støy eller forurensning.

     

  • Et batteribyttesystem som gir drift av sakselift døgnet rund, slik at det ikke er nedetid mens batteriene lades.

     

  • På mange av våre maskiner installerer vi støtfangere i gummi og advarselssensorer rund kurvene for å gi en ekstra sikkerhetsmargin og videre redusere risikoen av å skade flyet

 

Jobbe sammen

Med nesten et halvt århundre erfaring med å jobbe i høyden, har vi kunnskapene til å vite hva slags løsninger som kommer til å fungere for kundene våre, og vi tenker gjerne kreativt sammen med dem som partnere for å finne løsninger på eventuelle problemer de kan treffe på.