Riwal Valgte maskiner 0
Meny

Bomlift

Hos Riwal Norge fører vi et bredt utvalg av forskjellige bomlifter – vi tilbyr bomlifter fra flere forskjellige leverandører og har mange typer i vår maskinpark. Du kan derfor nesten med garanti alltid finne en bomlift hos oss som kan oppfylle dine ønsker og behov.

Her kan du både kjøpe og leie bomlift

Vi tilbyr både salg og utleie av bomlifter, så uansett om du ønsker å eie eller leie en lift, kan du trygt henvende deg til oss. Vi leier ut bomlifter til virksomheter over hele Norge, og vi selger både brukte og nye lifter. 

Utleie av bomlifter

Vi har en svært stor maskinpark med maskiner og annet utstyr til bruk ved arbeid i høyden. Hos oss kan du blant annet leie bomlifter fra

JLG
Manitou 
MEC
Genie
 mfl.

Salg av bomlifter

Ønsker du å kjøpe en bomlift, kan vi tilby salg av både nye og brukte lifter. Alle våre brukte maskiner er svært velholdte og har gjennomgått service etter alle gjeldende forskrifter. 

Her finner du alle våre maskiner som er til salgs

Riwal er representert i 17 land

Riwal har ikke bare kontor i Norge, men over hele verden. Riwal er dermed en stor aktør som er i stand til å levere til verden når det er bruk for bomlifter og andre typer lift til arbeid i høyden.

Kontakt oss for informasjon og tilbud

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål om våre lifter, eller hvis du ønsker et tilbud på en bomlift. Vi sitter klar ved telefonen for en prat, på telefonnummer +47 22 32 41 10. Hvis du ønsker at vi ringer deg opp, trenger du bare å fylle ut vårt kontaktskjema, så tar vi kontakt så raskt som mulig.