Riwal 0
Menu

VR Incompany Safety Training

Bent u van plan om een hoogwerker training voor meerdere collega’s tegelijk te organiseren? Of wilt u binnen een kort tijdsbestek een grote groep personeel laten bijscholen? Dan is een incompany training vaak een goede keuze. Met een Incompany (inhouse) Safety Training bespaard u vaak kosten en krijgt u een echte maatwerk training.


Incompany Safety Training

Riwal Hoogwerkers denkt graag met u mee om uw projecten veiliger en efficiënter te maken. Hiervoor beschikt Riwal Opleidingen over het grootste opleidingscentrum van Nederland, waarbij deskundige en ervaren trainers werken, die uw medewerkers binnen zeer korte tijd toetsen en vervolgens trainen om te zorgen dat werkzaamheden op de juiste manier uitgevoerd worden. 
Om al uw medewerkers veilig en efficiënt en duurzaam op hoogte te laten werken, is het mogelijk om onze Incompany Safety Training in te zetten. 

Resultaat
Het doel van onze Incompany Safety Training is dat medewerkers zo optimaal en veilig mogelijk de hoogwerkers (blijven) bedienen. 

Door een investering van slechts €89 per medewerker ontvangt u aantoonbaar bewijs, dat uw medewerker op ‘de hoogte is’ van de recente wet- en regelgeving voor veilig werken op hoogte. 
Daarnaast is uw medewerker dusdanig goed voorbereid dat deze in staat is om veilig en efficiënt een hoogwerker te bedienen. Dit kan geld besparen, omdat risicovolle situaties beter ingeschat worden en daardoor schades voorkomen kunnen worden. Hierdoor loopt uw project geen vertraging op, op het gebied van hoogwerker bediening. 

Zowel beginnende als gevorderde medewerkers worden uitgedaagd en getraind in een veilige virtuele omgeving. Door gebruik te maken van de VR trainingssimulator doorlopen uw medewerkers vooraf ingestelde scenario's in verschillende risicovolle situaties en krijgen moeilijke opdrachten. Na afloop van de training zijn uw medewerkers weer voldoende bijgespijkerd en in staat om veilig en efficiënt te werken op hoogte. 


Inhoud Incompany Safety Training
Programma

Deel I          Updaten van de huidige richtlijnen van het veilig werken op hoogte 
Deel II  Toepassen van de opgedane kennis, die vervolgens geoefend worden in simulaties die overeenkomen met de werkzaamheden van de medewerker

Nadat de training succesvol is afgerond ontvangen de medewerkers een bewijs van deelname.