Riwal 0
Menu

Low-Level Access Push-Around

Onze JLG Low-Level Access Push-Around machines hebben geen automatische rij-aandrijving maar worden handmatig verreden. De voordelen hiervan zijn dat u de machine zonder te hoeven manoeuvreren op de millimeter nauwkeurig bij de plaats van werkzaamheden kunt neerzetten. JLG Low-Level Access Push-Around hoogwerkers zijn te onderscheiden in geheel manueel te bedienen machines of een machine met elektrisch aangedreven hef- en daal functies. Door het Push-Around principe zal het verrijden niet ten koste gaan van uw accuduur. 

 

Wat zijn de voordelen van Low-Level Access Push-Around

Het gebruik van Low-Level Access Push-Around machines heeft diverse voordelen. De belangrijkste vind u hieronder:

  • Onze JLG Eco-liften zijn standaard geschikt en goedgekeurd om te worden ingezet voor werkzaamheden in gevaarlijke industrieën en in ATEX werkgebieden (zone 1 & 21).
  • Push-Around modellen worden handmatig te plaatse gereden, hierdoor kun je deze machines op de centimeter nauwkeurig op de plaats van bestemming plaatsen.
  • Machines hebben een smalle chassis en passen daardoor door de meeste standaard deurposten.
  • Machines zijn licht van gewicht en zijn geschikt voor het vervoer in een personenlift en door het lage gewicht geschikt voor alle vloertypes.
  • De Low-Level Access machines zijn zeer breed inzetbaar voor vele sectoren onder andere retail, industrie, scholen, overheidsgebouwen en ziekenhuizen.

Modellen

 

JLG Low-level access push around

Heeft u vragen, wilt u meer informatie over onze Low-Level Access machines of bent u benieuwd welke oplossingen onze machines uw bedrijf kunnen bieden. Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialist. Wij hebben diverse demonstratie modellen op voorraad en kunnen u waar nodig voorzien van een demonstratie bij u op locatie.