Riwal Bekijk geselecteerde producten 0
Menu
Vind de juiste hoogwerker voor al uw installatiewerkzaamheden!

Hoogwerkers voor de installatietechniek

Installatiewerkzaamheden vragen vaak om oplossingen voor werken op hoogte. Naast ons reguliere hoogwerker aanbod zijn aanpassingen speciaal voor installatietechniek mogelijk. Wanneer er bijvoorbeeld een sprinklerinstallatie in een binnenruimte gewenst is, zorgt Riwal ervoor dat de machine wordt aangepast. Zo brengen we bijvoorbeeld non-markingbanden aan op hoogwerkers die ervoor zorgen dat er geen sporen worden achtergelaten op de vloeren. Riwal heeft ook spinhoogwerkers in de vloot. Deze verdelen het gewicht, zodat het zwaartepunt niet op één plek ligt. Dit voorkomt belasting op de vloer. Bij Riwal vindt u altijd een machine die perfect past bij uw installatiewerkzaamheden.
 • Veiligheid

  Al onze machines worden voor levering en na gebruik gecheckt en goed onderhouden.

 • Tijdig leveren en ophalen

  Machines worden op tijd geleverd en opgehaald.

 • Beschikbaarheid

  Ruim aanbod, waardoor de juiste machine altijd beschikbaar is.

 • Continuïteit

  Jonge, hoge kwaliteit machines en 24/7 storingsdienst.

 • Specialist

  Persoonlijk advies van experts en innovatieve maatwerk oplossingen.

Liever een hoogwerker kopen voor uw installatiewerkzaamheden?


Naast de verhuur van hoogwerkers is Riwal tevens gespecialiseerd in verkoop. U heeft dan de keuze uit nieuwe en gebruikte hoogwerkers.
Als exclusief JLG dealer importeert en verkoopt Riwal een zeer breed assortiment hoogwerkers geschikt voor installatietechniek. Via onderstaande button bekijkt u ons aanbod.

Bekijk machines
Installatietechniek

Volg een hoogwerker, verreiker of heftruck opleiding bij Riwal opleidingen en leer in een dag veilig en efficiënt werken.