Riwal 0
Menu

Teleskoplæssere hos Riwal

Uanset om du ønsker at leje eller købe vil du kunne finde din teleskoplæsser hos Riwal. Med høj kvalitet, god service og en personlig rådgivning er Riwal klar til at hjælpe dig

Teleskoplæssere

Har du brug for en maskine som vil hjælpe dig med at plukke ordre fra forskellige højder, eller få materiale fra et sted til et andet på nemmeste vis? I dette tilfælde er en teleskoplæsser hvad din virksomhed har manglet. Med en teleskoplæsser arbejder du med en maskine af højeste kvalitet. Produktivitetsevnen og pålideligheden gør at en teleskoplæsser vil forbedre præstationen i alle miljøer, også der hvor terrænet er vanskeligt. I Riwal finder du din udlejningspartner såvel som din leverandør af brugte maskiner. Service i topklasse og et bredt udbud af forskellige teleskoplæssere er at finde i liftflåden. Teleskoplæssere i vores maskinflåde findes både som standard teleskoplæssere og roterende teleskoplæssere. Alle af anerkendte brands såsom JCB, Genie, Manitou, JLG og Magni.

Teleskoplæsser eller gaffeltruck?

En teleskoplæsser i sig selv er designet til at løfte flytte tunge læs, i blandt andet til landbrugsindustrien eller til konstruktion i industri eller infrastruktur sammenhænge. Teleskoplæssere findes både som roterende teleskoplæssere, og som teleskoplæssere med en teleskopisk bom. Selvom den har en lille lighed med gaffeltrucken, er teleskoplæsseren langt mere kraftfuld, hvilket gør den perfekt til benyttelse i svært terræn. Ydermere, overstiger den teleskopiske bom på teleskoplæsseren gennemsnittet for gaffeltrucks.

Lej teleskoplæssere

Fordi vi er en international markedsledende udlejningsvirksomhed i løsninger, hvor arbejdet sker i forskellige højder, kan vi hjælpe med at opfylde dine krav til en teleskoplæsser, som er den rette for din virksomhed, industri eller projekt. Med vores fokus på sikkerhed og effektivitet, vil vi mere end gerne informere dig omkring de forskellige specifikationer vores maskiner har at tilbyde. Kontakt vores eksperter inden for udlejning, og lad os rådgive dig omkring mulighederne.

Teleskoplæssere til salg

Forventer du at benytte din teleskoplæsser på daglig basis? Riwal er din leverandør, som tilbyder dig et bredt udvalg af teleskoplæssere til forskellige industrier og projekter. Vi forstår at det kan være en stor investering. Derfor vil vores eksperter med glæde informere dig omkring de forskellige typer af teleskoplæssere, således vi sikrer os, at du kan træffe den rette beslutning.

Find din teleskoplæsser hos Riwal

Som tidligere nævnt er Riwal din udlejningsspecialist og din pålidelige leverandør. Kontakt os for mere information, vi vil mere end gerne informere dig omkring den rette teleskoplæsser til din industri eller projekt.