Riwal 0
Menu

Søjlelifte til leje eller køb hos Riwal Danmark

Brug for smal lift dig kan elevere dig lige op? I dette tilfælde skal du tage et kig på Riwal’s udvalg af søjlelifte 

Søjlelifte hos Riwal

Har du brug for at arbejde vertikalt og skal nå smalle eller tætte områder er en daglig aktivitet i dit arbejde, vil du have brug for en søjlelift, som kan give dig fuld adgang til hjørner eller korridorer, der ellers er svære at nå. Med en søjlelift vil du finde ud af at du aldrig skal bekymre dig omkring, at kunne nå disse tidligere svære arbejdsområder. Disse lifte er ikke kun designet til at være bekvemmelige ved enhver højde, de gør det også med en lav omkostning. For at toppe dette vil deres letvægtskonstruktion gøre dem nemme at operere, manøvrere og transportere. Hos Riwal har vi søjlelifte fra mærkerne Bravi Leonardo, JLG, Upright, Genie og Skyjack bl.a. med arbejdshøjder fra 4.9 meter til 14,20 meter.

Den rette type søjlelift

Søjlelifte er en god løsning til at arbejde sikkert ved forskellige højder. Ofte benyttes disse lifte til vedligeholdelse eller reparationsopgaver som f.eks. at reparere lys funktioner som er monteret i lofter eller ledninger i højden. Med en Genie søjlelift vil du finde ud af at disse områder, som tidligere har været svære at få adgang til, ikke længere er tilfældet. Det brede udvalg af forskellige typer af Genie søjlelifte giver dig mulighed for at vælge præcist den type af søjlelift, som passer til dine krav. Uanset om du vælger at købe eller leje din Genie søjlelift, vil Riwal rådgive dig, så du kan træffe en beslutning på et informeret grundlag.

Køb en søjlelift

Ønsker du at købe en brugt søjlelift? Bekvemmeligheden som en søjlelift tilbyder vil gøre opgaver meget nemmere at udføre, med en forbedret produktivitet. Og selvom du køber en brugt søjlelift vil den på ingen måde have mistet kvaliteten eller sikkerheden. Vores salgsafdeling vil med glæde informere dig omkring alle de forskellige typer af søjlelifte, og hvad de kan tilbyde. Vi forstår at købe en maskine som disse kræver overvejelse, og vi er engageret i, at du køber præcis den søjlelift som passer bedst til dit arbejde eller projekt.

Søjlelifte til leje

Når en søjlelift kun skal benyttes i en bestemt periode, eller et par gange om året kan det være en bedre idé at leje din lift. Som en Genie udlejningspartner har Riwal et bredt udvalg af forskellige lift løsninger, hvilket garanterer dig, at vi har den rette søjlelift som du kan leje. Er en push-around søjlelift tilstrækkelig eller har din virksomhed behov for en søjlelift, som er motoriseret og dermed nemt kan transporteres fra et sted til et andet? Hvilken højde skal du nå? Vi vil med glæde diskutere disse ting med dig, så vi kan finde den rette Genie søjlelift til din industri og projekt.

Din søjlelift er inden for rækkevidde med Riwal

Når du køber eller lejer din Genie søjlelift hos Riwal, vil du kunne nyde godt af god service, selv når du allerede arbejder med din lift. Hos Riwal Safety Training kan vi give dig den rette IPAF certifikation, og vi er altid klar til, at tilbyde den rette løsning hvis et problem opstår. Kontakt os for mere information omkring de forskellige muligheder. Uanset om du køber din Genie søjlelift fra Riwal eller du vælger os som din udlejningspartner, er vi der for dig hele vejen.