Riwal 0
Menu

Nifty Lift udlejning

Hos Riwal er der mulighederne for at leje en Nifty lift, blandt vores store udlejningsflåde. 

Leje af en Nifty Lift

Har du behov for en lift til én af dine projekter i en bestemt tidsperiode? Og leder du specifikt efter at leje en Nifty Lift? Så er du kommet til det rette sted! Riwal er din udlejningsspecialister inden for lifte. den førende specialist i liftudlejning i Europa, Mellemøsten, Kasakhstan og Indien, har Riwal en udlejningsliftflåde som består af over 18.000 maskiner. Det betyder at vi altid har det rette udstyr til den opgave, som du skal udføre.

Riwal: din specialiseret udlejningspartner

Riwal driver forretning globalt i over 70 lande og er i en ledende position når det kommer til, at levere det rette lift udstyr til det rette projekt eller industri. Vi kan tilbyde dig en skræddersyet rådgivning i forhold til hvilken type af lift som er bedst egnet til dine opgaver. Har du behov for at tackle en række af forhindringer på dit projekt eller er opgaven mere ligetil, hvor liften til gengæld skal kunne opnå en stor rækkevidde? Med vores brede udvalg af lifte, teleskoplæssere og trucks til leje, vil du altid kunne finde den rette Nifty lift at leje hos Riwal.

Høj service

Imens du lejer din Niftylift kan du regne med en service af høj kvalitet. Riwal er her altid for dig, hvad enten du har nogle basale spørgsmål eller har brug for Niftylift reservedelen. Du kan kontakte os på ethvert tidspunkt, og vi vil sikre os, at dit projekt ikke bliver forsinket. Vores ekspertise er ikke begrænset til lifte alene, vi har også en stor viden omkring forskellige industrier og projekter. Vores mission er at levere den bedste kundeservice, og møde alle behov som du måtte have.

Træning og certifikation

I forlængelse af at leje lifte kan det være nyttigt at få sikkerhedstræning og opnå en IPAF certifikation for at køre og arbejde i liften. Hvis du eller nogle af dine kollegaer ikke har den rette certifikation, eller har behov, for at blive opdateret i et IPAF kursus, er Riwal Safety Training klar til at hjælpe. På vores Riwal træningscenter vil du lære hvordan man operere lifte på den mest sikre og effektive metode. Kontakt os for mere information omkring vores træningscenter og besøg: Riwal Safety Training her.

Riwal er klar til at udleje Nifty Lift

Ved du allerede hvilken type af Niftylift som du har brug for til dit projekt? Eller søger du efter mere information omkring mulighederne for at leje en Niftylift hos Riwal? Uanset hvad du har behov for hos os, kontakt os! Vi vil med glæde tilbyde dig en specifik rådgivning eller levere den Niftylift som du allerede har udset dig. Søger du en Niftylift som er til salg? Udover vores udlejnings services så er vi også førende udbyder af lift løsninger i hele verden. Tag et kig på vores hjemmeside eller kontakt os for mere information.