Riwal 0
Menu

Nifty Lift bomlift

Få udført dit arbejde på den mest effektive og sikre metode? Lej eller køb din bomlift hos Riwal og nyd godt af alle fordelene som den har at tilbyde. 

Nifty Lift bomlift:

Med en bomlift kan man nå enhver højde nemt og komfortabelt. Selvom denne type af lift typisk benyttes på byggepladser, kan man også benytte bomlifte i f.eks. varelagre til at udføre vedligeholdelse- eller reparationsopgaver i højden. Med platformen som er tilkoblet hvor bommen i øvrigt er  hydraulistisk, er en bomlift det ideelle udstyr til, at løfte og sænke personer. Med en Nifty bomlift er du garanteret en maskine med stor kvalitet, som vil få enhver opgave i højden til, at føles som nemmere end nogensinde før. Hos Riwal kan du finde din egen brugte Nifty lift til salg. Eller du vælge Riwal som din Nifty udlejningspartner, hvorfra du kan vælge din bomlift blandt vores store liftflåde.

Hvilken type af Nifty lift bomlift?

Bomlifte bruges normalt til konstruktions arbejde, men kan også findes på arbejdsopgaver indendørs f.eks. til vedligeholdelsesarbejde og reparation af lys eller varme elementer hvis liften er drevet af el. Hvilken type af Nifty bomlift du har behov for afhænger af dit arbejde, og de krav som du finder nødvendigt for liften at overholde. F.eks. når du har behov for at nå ekstreme højder, kan vores Nifty Lift 170 trailer mount være det rigtige valg for dig. Med en af de største arbejdsområder i dens klasse leverer denne lift maksimal rækkevidde, imens den stadig formår at levere stabilitet og kontrol. Med dens oktagonale bom-sektioner og teleskopiske øverste bom vil du få alt den styrke du behøver, med maksimal præcision til positionering af platformen.

Behov for to personer til at klare arbejdet i højden? Nifty Lift bomliften NF HR21 Hybrid AWD er en to personers arbejdsplatform, som kan få dem op til 20,70 meters arbejdshøjde og giver 12,60 meters arbejdsudlæg fra et kompakt og manøvredygtigt chassis. Lettere end dens konkurrenter, er denne Nifty Lift nem at håndtere, og tilbyder dig en betydelig reduktion i transport og driftsomkostninger. Uanset arbejdet du skal have udført, så har vi den rette Nifty bomlift til dig. Vores erfarne kollegaer ser frem til at hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.

Nifty Lift til leje:

Ønsker du at leje en bomlift? Riwal er din partner indenfor udlejning af Nifty Lift. Vores store udlejnings flåde tilbyder dig de mange muligheder indenfor lifte og tilhørende lift udstyr. Vores erfarne udlejningshold vil med glæde informere dig omkring alle de muligheder vores forskellige typer af Nifty bomlifte har at tilbyde. Lej en truck monteret lift, saxlift, bælte lift eller en anden personlift nemt, sikkert og hurtigt fra Riwal.

Nifty Lift til salg:

Hos Riwal kan du også finde din helt egen Nifty lift (til salg). Vi tilbyder dig en bred palet af forskellige Nifty Lift bomlifte og lift udstyr produceret af forskellige kvalitets mærker. Køb din trailerlift, søjlelift, knækarmsbomlift, bæltelift, edderkoplift, saxlift eller teleskopisk bomlift hos Riwal, og oplev vores unikke service. Uanset hvilken lift du er på udkig efter, vil du hos Riwal gøre forretning under de bedste forhold. Før købet vil vi give dig en skræddersyet rådgivning, hvor vi vil kigge tæt på dine ønsker og krav. Vi vil sikre os at du er godt informeret inden du træffer et valg.

Alle maskiner kan omstilles fuldt ud til dine krav. En række af muligheder er: farvejustering, tilføje sod filtre eller tilføje lys til platformen. Vi har også en række af Nifty Lift dele til salg. Kontakt os for mere information, vi ser frem til at hjælpe.

 

Find din Nifty Lift bomlift hos Riwal

Er du usikker omkring om du vil købe eller leje, eller usikker omkring hvilken type af Nifty Lift bomlift som er den rette for dig og dit projekt? Vores eksperter er mere end behjælpelige til at give din en specifik rådgivning, så du kan træffe en beslutning på et informeret grundlag. Kontakt os for mere information. Riwal er her for at hjælpe dig, og har altid den rigtige bomlift for dig uanset om du vil leje eller købe en Nifty Lift.