Riwal 0
Menu

Genie bomlift

Når du arbejder i forskellige højder, vil du have brug for en Genie bomlift, så du på sikker og effektiv vis kan udføre dine opgaver. Køb eller lej Genie bomlifte hos Riwal. 

Byggepladser eller lignende omgivelser kræver ofte, at man skal kunne udføre opgaver i forskellige højder. En bomlift kan løfte én til disse højder nemt og komfortabelt. Især når du køber eller lejer en Genie bomlift. Genie lifte er kendetegnet som værende høj kvalitet samt kompromisløse, hvilket fører til en stærk præstation, høj sikkerhed og pålidelighed. Hos Riwal har vi et bredt udvalg af Genie bomlifte, med forskellige arbejdshøjder, løftekapacitet, rækkevidde med videre, således vi altid vil kunne imødekomme de krav du har til en lift. Uanset om du vælger at købe eller leje, vil Riwal levere den rette rådgivning, træning og service.

Søger du en Genie bomlift? 

Bomlifte benyttes ofte ved konstruktioner af bygninger og ved rekonstruktioner, men kan også benyttes til forskellige indendørs opgaver som f.eks. lagerpluk eller ved vedligeholdelse og reparationsarbejde på lys- eller varmeenheder i højden. Den hydrauliske bom tillader dig, at hæve eller sænke folk og materiale på platformen til sikkert og komfortabelt til den højde du skal arbejde i. Når du er på udkig efter en Genie bomlift - køb eller leje, er du kommet til det rette sted. Riwal tilbyder dig et bredt udvalg af forskellige typer af løsninger i højden, inklusiv et udvalg af Genie knækarmsbomlifte. Spørgsmålet er hvad du forventer af din Genie bomlift? Hvilken højde skal den kunne nå, og skal du primært benytte liften indendørs eller udendørs? Hvilket terræn liften skal køre i? Disse aspekter er alle vigtige at tage stilling til for at kunne vælge den rette lift.  

Lej en Genie lift

Er du på udkig efter at leje en Genie lift? I så fald er Riwal den rette partner for dig. Med vores utrolige udlejningsflåde, som globalt består af ca. 18.000 enheder, vil vi altid have den rette Genie bomlift til dit projekt eller industri. Som din udlejningspartner vil vi med glæde informere dig omkring alle de forskellige specifikationer og løsninger, vores bomlifte har at tilbyde. Når du kontakter os, vil vi sammen med dig først diskutere dine mål og ønsker, og ud fra dette rådgive dig på bedst mulig vis.

Genie lifte til salg

Hvis du forventer at benytte din Genie bomlift på regulær basis, kan det være en god idé at investere i at købe en lift. Hos Riwal har vi et godt udvalg af brugte Genie bomlifte. Alle disse er af højeste kvalitet, hvilket garanterer en lang holdbarhed og sikkerhed ved enhver tid. En Genie lift yde en sikker, effektiv og komfortabel præstation ved enhver højde du skal arbejde i.  

Hvilken specifik type af bomlift du har behov for, afhænger af en række forskellige omstændigheder. Hvilken type af materiale transporterer du normalt? Sker det ofte at du skal navigere gennem smalle gange? Og hvor manøvredygtig skal din bomlift være? Alle disse spørgsmål skal besvares før du kan træffe den rette beslutning. Vores eksperter hos Riwal vil med glæde tilbyde dig den nødvendige support for, at sikre, at du ender op med den rette Genie bomlift, til dit projekt eller industri.

Køb eller lej din Genie bomlift hos Riwal

Er du usikker på om du skal købe eller leje, eller søger du stadig efter den rette Genie bomlift til din type af arbejde? Riwal vil med glæde informere dig omkring alle dine muligheder og vi vil levere en skræddersyet rådgivning. Dertil kan vi også uddanne dig med et af vores IPAF sikkerhedskurser, så du opnår den rette certifikation til, at arbejde med forskellige lifte ved Riwal Safety Training’s IPAF kurser. Af den årsag er vi din fulde service partner, når det kommer til køb eller leje af en Genie bomlift. Kontakt os for mere information.