Tilmeld nyhedsbrevFAQ
Denmark - Danish
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish
 • United Kingdom - English

Sakslift/sakselift

Riwal har et stort udvalg af forskellige sakslifte/sakselifte. Ønsker du at bruge din nye sakslift/sakselift indendørs, anbefaler vi en eldreven sakslift, som kan fås i højderne 7,80 m til 21,5 m. Alle vores eldrevne sakslifte/sakselifte har dæk, der er afsmitningsfrie samt en indbygget 220V lader.
 
Skal du derimod bruge din nye sakslift/sakselift udendørs, anbefaler vi en dieseldrevet, som udmærker sig ved 4WD og har gode terræn køreegenskaber. Derudover er alle vores sakslifte forsynet med hydrauliske støtteben, som sørger for at din lift kan anvendes sikkert i alle højder ved hjælp af automatnivellering. 
 

Brand
Arbejdshøjde
Drivkraft
Vægt
Kapacitet
Bredde
Dybde

Detaljer

VI HAR DE BEDSTE SAKSLIFTE

God kundeservice er et nøgleord hos Riwal – og det er både, hvis du er interesseret i at købe og i at leje saxlifte. Når du skal købe en sakslift, skal du have en god oplevelse, og det vil vi være en medvirkende faktor til. Se vores brede udvalg af saxlifte til salg her.

Vores sortiment består af et stort udvalg af sakselifte, både eldrevet og dieseldrevet, og kender du i forvejen til, hvilke opgaver din lift skal kunne udføre, så er du godt på vej til at få valgt den rette sakslift til dig og din virksomhed.

ET BREDT SORTIMENT AF SAKSELIFTE

Hos Riwal er vi primært udbydere af transportable sakselifte, da vi mener, at denne form for lift er nem at anvende. Samtidig kan forbrugeren hurtigt sætte sig ind i, hvilke egenskaber saksliften har, og hvordan de bruges. Den transportable sakslift er på hjul, og den er derfor nem at køre væk, hvis ikke den bliver brugt dagligt. Begår du dig på et mindre værksted eller andre mindre lokaler, så er saksliften derfor optimal at investere i, da du ikke nødvendigvis vil miste nødvendig plads med denne sakselift.

De eldrevne og dieseldrevne sakslifte har forskellige fordele, og vi kan bruge vores erfaring til at rådgive dig om, hvilken sakslift der bedst passer ind i dine arbejdsopgaver og dit behov. 

Hvis du på nuværende tidspunkt allerede ved, at sakseliften primært vil blive brugt inden for, så anbefaler vi hos Riwal, at du investerer i en eldreven sakslift. Denne sakslift arbejder i forskellige højder, der varierer mellem 7,8 til 21,5 meter.

Skal du derimod bruge din sakselift i et mere vanskeligt terræn, så kan du få stor gavn af den dieseldrevet sakselift, som kan hejses helt op til 33 meter.

HØR OM FORDELENE VED SAKSLIFTE

Hos Riwal kan vi finde fordele i begge lifte, og det afhænger blot af, hvilke opgaver din lift skal udføre. Vores erfaring kommer os til gode i denne situation, da vi er øvet i at rådgive vores kunder om, hvilken lift der vil udføre deres opgaver.

En af de store fordele ved den eldrevne sakselift er, at de alle har afsmitningsfrie dæk, som ikke efterlader mærker eller andet slitage på gulve, der er let modtagelige over for dette. Samtidig medfølger der også en indbygget 220V lader, så din sakselift altid kan blive ladet op.

Har du sat næsen op efter en dieseldrevet sakslift, så er der også fordele ved denne. Eksempelvis er der i alle vores dieseldrevet sakslifte tilføjet et hydraulisk støtteben, så du kan anvende din sakselift sikkert, uanset hvilken højde du hæver den til. Skal du op i flere meters højde, kan du altså trygt stige om bord, hvis du bestiller en af de sakslifte, vi har her hos Riwal.

FÅ DEN RETTE SAKSELIFT HOS RIWAL

Med sakslifte skal man dog være opmærksom på én ting. Der er nemlig forskel på platformshøjden og arbejdshøjden på denne form for lifte. Platformshøjden på en sakselift er den højde, liften løfter bunden af platformen til, hvorimod arbejdshøjden er platformshøjden + 2 ekstra meter.

Hvis en sakselift derfor er 11 meter i arbejdshøjden, så vil den være 9 meter i platformshøjde. 

Kigger man udelukkende efter, hvor højt sakseliften kan hæves – så bør man være opmærksom på dette, når man udvælger sin sakselift. 

Der er ingen tvivl om, at ens byggeprojekt bliver nemmere, hvis man udvælger den rigtige sakslift. Sakselifte kan dog være svære at skelne mellem, og derfor gør vi det nemmere for dig at udvælge den rigtige. Hvilken sakselift, du skal vælge, afhænger af, hvad du skal bruge den til, og derfor har vi specialiseret os inden for alle slags lifte, så vi hurtigt kan fortælle dig, hvilken retning du skal gå. En sakselift er en brugbar maskine til ethvert projekt – så længe du vælger den rigtige. 

Hos Riwal vil vi gerne have, at alle vores kunder går fra os med den rigtige sakslift. Derfor rådgiver vi gerne og deler gerne ud af vores faglige viden, så du kan komme hjem med det rigtige sakslift. 

Kontakt os endelig, hvis du mangler information eller gode råd angående din kommende sakselift.