Riwal Valgte maskiner 0
Menu
Cykelholdet

Riwal Cycling Team

Riwal Danmark er hovedsponsor for Riwal CeramicSpeed Cycling Team, som er et danskejet cykelhold stiftet i 2008.

Riwal CeramicSpeed Cycling Team kører i dag som kontinentalhold på Europatouren. Holdet består af unge talenter med drømme om store sejre og erfarne ryttere, som Chris Anker Sørensen, der kan hjælpe drømmene på vej. Det er holderts klare ambition at skabe et pro kontinental hold i løbet af de kommende år.

 

Danmarks stærkeste cykelhold – Passion – Udvikling - Fælleskab

Riwal CeramicSpeed Cycling Team er drevet af passionen for at cykle. Holdets ryttere har en indædt vilje til sejr og ved at intet kommer af sig selv. De arbejder benhårdt og har en ydmyg indstilling til det at være elitesportsmand. Denne dedikerede indstilling smitter af på folket omkring holdet og skaber en særlig ånd og energi til rytterne, staben og sponsorerne. Sammen kæmper Riwal CeramicSpeed Cycling Team for at nå den ekstra meter, der bringer os frem i verden. 

I alt 60 gange kørte en Riwal-rytter sig på podiet i 2017. De 28 sejre i både ind- og udland var fordelt på 10 af holdets 15 ryttere samtidig med, at holdet samlet vandt holdkonkurrencen ved det velbesatte franske etapeløb Kreiz Breizh Elites. Holdet tæller bl.a. Chris Anker Sørensen, som har hele fem Tour De France deltagelser på CV'et samt tidligere Danmarksmester.

Passion

Riwal CeramicSpeed Cycling Team er drevet af passion for at cykle. Holdets ryttere har en indædt vilje til sejr og ved at intet kommer af sig selv. De arbejder benhårdt og har en ydmyg indstilling til det at være elitesportsmand. Denne dedikerede indstilling smitter af på folket omkring holdet og skaber en særlig ånd og energi til rytterne, staben og sponsorerne. Sammen kæmper Riwal CeramicSpeed Cycling Team for at nå den ekstra meter, der bringer os frem i verden.

Udvikling

Det er i Riwal CeramicSpeed Cycling Team´s ånd at arbejde med udvikling således at rytterne kan rykke til deres næste niveau. Dette falder godt i tråd med de unge ryttere der er på holdet i det, at holdet  tror på at et godt talent- og udviklings arbejde kan give et enormt ”boost” til de unge ryttere så de kan én dag kan stå på podiet på den internationale scene.

Fællesskab

Uden et fælles mål og et stærkt sammenhold er det ikke muligt at præstere på højeste niveau. Derfor er fællesskab en vigtig værdi på holdet.

Et stærkt netværk med plads til både forretning og cykling

I den daglige markedsføring spiller kontinentalmandskabet CeramicSpeed naturligvis en væsentlig rolle. Her har man oplevet, at netværket ”PACE”, der understøtter cykelholdet inden for de seneste år er vokset til omkring tredobbelt størrelse, så man i 2018 tæller mere end 100 samarbejdspartnere.

Læs mere om cykelholdet på www.riwalcyclingteam.dk.

 

En vigtig branding søjle samt et unikt netværk med forretning og cykling i fokus

Som hovedsponsor Riwal CeramicSpeed Cycling Team, opnår Riwal Danmark en høj grad af eksponering når rytterne cykler rundt på landevejene. Her især når de vinder etapesejre,  bliver transmitteret på live TV såsom ved PostNord Danmark rundt, samt mediedækningen der følger ved at være et af Danmarks stærkeste cykelhold.

Én ting er branding og en anden del er netværk. Som hoved sponsor har vi mulighed for at invitere kunder og samarbejdspartnere med til forskellige løb og arrangementer rundt omkring i Danmark. Dertil har Riwal CeramicSpeed Cycling Team et unikt erhvervsnetværk ”PACE Business” hvori passionen for forretning og cykling sammenkobles og dyrkes i fællesskab med de andre deltagende virksomheder i erhvervsnetværket.

 

Historien omkring holdet

Holdet fik sin opstart tilbage i 2008 da en række glade cykel entusiaster i Himmerland besluttede sig for at lave en dansk cykelhold på kontinental niveau. Holdet fik navnet Team Concordia – Vesthimmerland Pro Cycling. I 2011 bliver  Riwal Danmark tilknyttet som mindre trøjesponser. I 2013 bliver Riwal Danmark navnesponser. I 2014 blev det forretningsmæssige set-up omkring holdet markant stærkere, samtidig med at de sportslige resultater fulgte godt med. I 2017 skriver  det  daværende ”Riwal Platform Cycling Team” under med den stærkt profileret danske cykelrutter Chris Anker Sørensen. Holdet opnår den måske mest succesrige sæson for et dansk cykelhold i nyere tid. I 2018 skifter holdet navn til Riwal CeramicSpeed Cycling Team, og består i dag af 15 cykelryttere. 
Se præsentationen af holdet for 2016
Riwal CeremicSpeed Cycling Team er Passion – Udvikling – Fællesskab.