Riwal Valgte maskiner 0
Menu
Cykelholdet

Riwal Platform Cycling Team

Riwal Danmark er hovedsponsor for Riwal Platform Cycling Team, som er et danskejet cykelhold stiftet i 2008.
Riwal Platform Cycling Team kører i dag som kontinentalhold på Europa touren. Holdet består af unge talenter med drømme om store sejre og erfarne ryttere, der kan hjælpe drømmene på vej. Det er holderts klare ambition at skabe et pro kontinental hold i 2018.

Riwal Platform Cycling Team er drevet af passionen for at cykle. Holdets ryttere har en indædt vilje til sejr og ved at intet kommer af sig selv. De arbejder benhårdt og har en ydmyg indstilling til det at være elitesportsmand. Denne dedikerede indstilling smitter af på folket omkring holdet og skaber en særlig ånd og energi til rytterne, staben og sponsorerne. Sammen kæmper Riwal Platform Cycling Team for at nå den ekstra meter, der bringer os frem i verden.

I den daglige markedsføring spiller kontinentalmandskabet Riwal Platform naturligvis en væsentlig rolle. Her har man oplevet, at netværket ”PACE”, der understøtter cykelholdet inden for de seneste år er vokset til omkring tredobbelt størrelse, så man i 2016 tæller mere end 100 samarbejdspartnere. 

Se præsentationen af holdet for 2016
Riwal Platform Cycling Team er Passion – Udvikling – Fællesskab.