Riwal 0
Menu
Cykelholdet

Riwal Readynez Cycling Team - Nordens stærkeste cykelhold

Riwal Danmark er hovedsponsor for Riwal Readynez Cycling Team. Et cykelhold som fra 2019 kører med på det næsthøjeste niveau i verden, prokontinental niveau, hvor ambitioner for de kommende år er enorme. 

Riwal Readynez er navnet på det danske cykelhold, som fra 2019 er det eneste hold fra norden som konkurrerer på prokontinental niveau. Selvom tilværelsen på prokontinental niveau for det fynske cykelhold er nyt, holder det ikke ambitionerne nede. Man vil nemlig konkurrere mod de helt store.

Med status som prokontinental hold er det nemmere at få Wild Cards til cykelsportens højeste niveau - World Touren. Her er der særligt et løb for den kommende sæson, som står mere frem end andre, nemlig det prestige fyldte Amstel Gold Race i Holland – bl.a. fordi Riwal er hollandsk.

Løbskalenderen for 2019 sæsonen er præget af cykelløb rundt i det meste af Europa, hvor man indleder sæsonen i Italien med et stort éndagsløb,Trofeo Laigueglia, d. 17. februar. Holdet vil undervejs naturligvis også deltage i PostNord Danmark rundt.  

Holdkortet for den kommende sæson vil se en del anderledes ud end de forrige år. Holdet er ikke kun et dansk hold længere, det er et nordisk hold. Dette betyder at holdet i 2019 vil bestå af 11 ryttere fra Danmark, to fra Norge, to fra Sverige og én fra Færøerne.  

PASSION – UDVIKLING - FÆLLESKAB

Værdierne bag Riwal Readynez er passion, udvikling og fællesskab. Det er disse værdier som skal ligge til grund for holdets succes.

Passion

Riwal Readynez er drevet af passion for at cykle. Holdets ryttere har en indædt vilje til sejr og ved at intet kommer af sig selv. De arbejder benhårdt og har en ydmyg indstilling til det at være elitesportsmand. Denne dedikerede indstilling smitter af på folket omkring holdet og skaber en særlig ånd og energi til rytterne, staben og sponsorerne. Sammen kæmper Riwal Readynez for at nå den ekstra meter, der bringer os frem i verden.

Udvikling

Det er i Riwal Readynez´s ånd konstant at arbejde med udvikling, så rytterne kan rykke til deres næste niveau. Dette passer godt i forbindelse med de unge ryttere der er på holdet, hvor det er ambitionen at et godt talent- og udviklingsarbejde kan give et enormt ”boost” til de unge ryttere, så de én dag kan stå på podiet på den helt store internationale scene.

Fællesskab

Uden et fælles mål og et stærkt sammenhold er det ikke muligt at præstere på højeste niveau. Man løfter i flok, og deler både successer og skuffelser. Derfor er fællesskab en vigtig værdi på holdet. 

 

EN VIGTIG BRANDING SØJLE SAMT ET UNIKT NETVÆRK MED FORRETNING OG CYKLING I FOKUS

Som hovedsponsor for Riwal Readynez Cycling Team opnår Riwal Danmark en høj grad af eksponering når rytterne cykler rundt til diverse cykelløb. Her især når de vinder etapesejre,  bliver transmitteret på live TV såsom ved PostNord Danmark rundt, samt den mediedækning der følger med ved, at være et af Danmarks stærkeste cykelhold.

Én ting er branding og en anden del er netværk. Som hovedsponsor har vi mulighed for at invitere kunder og samarbejdspartnere med til forskellige løb og arrangementer rundt omkring i Danmark. Dertil har Riwal Readynez et unikt erhvervsnetværk ”PACE Business” hvori passionen for forretning og cykling sammenkobles og dyrkes i fællesskab med de andre deltagende virksomheder i erhvervsnetværket.

Her har man oplevet, at netværket inden for de seneste år er vokset til omkring tredobbelt størrelse, så man i 2018 talte mere end 100 samarbejdspartnere.

Læs mere om PACE business her:

http://www.riwalcyclingteam.dk/en/pace-business/events/

HISTORIEN OMKRING HOLDET

Holdet fik sin opstart tilbage i 2008, da en række glade cykel entusiaster i Himmerland besluttede sig for at oprette et dansk cykelhold på kontinental niveau. Holdet fik navnet Team Concordia – Vesthimmerland Pro Cycling. I 2011 bliver Riwal Danmark tilknyttet som mindre trøjesponser. I 2013 bliver Riwal Danmark navnesponser. I 2014 blev det forretningsmæssige set-up omkring holdet markant forbedret, samtidig med at de sportslige resultater fulgte godt med. I 2017 skriver  det  daværende ”Riwal Platform Cycling Team” under med den stærkt profileret danske cykelrutter Chris Anker Sørensen. Holdet opnår den måske mest succesrige sæson for et dansk cykelhold i nyere tid. I 2018 skiftede holdet navn til Riwal CeramicSpeed Cycling Team. Fra 2019 træder holdet et skridt op af rangstigen, hvor de vil konkurrere som et prokontinental niveau. Samtidig skifter holdet navn til Riwal Readynez.

I kan altid kan benytte teamets website www.riwalcyclingteam.dk hvor megen information kan hentes, herunder team- og sponsornyheder. Derudover benyttes holdets Facebook side meget til opdatering omkring nyheder og resultater. Her findes holdet som @riwalreadynezcyclingteam.  
se med da holdet var på besøg hos riwal danmark.
Riwal CeremicSpeed Cycling Team er Passion – Udvikling – Fællesskab.