Riwal Valgte maskiner 0
Menu
Cykelholdet

Riwal Cycling Team

Riwal Danmark er hovedsponsor for Riwal CeramicSpeed Cycling Team, som er et danskejet cykelhold stiftet i 2008.

Riwal CeramicSpeed Cycling Team kører i dag som kontinentalhold på Europatouren. Holdet består af unge talenter med drømme om store sejre og erfarne ryttere, som Chris Anker Sørensen, der kan hjælpe drømmene på vej. Det er holderts klare ambition at skabe et pro kontinental hold i løbet af de kommende år.

 

Danmarks stærkeste cykelhold

Riwal CeramicSpeed Cycling Team er drevet af passionen for at cykle. Holdets ryttere har en indædt vilje til sejr og ved at intet kommer af sig selv. De arbejder benhårdt og har en ydmyg indstilling til det at være elitesportsmand. Denne dedikerede indstilling smitter af på folket omkring holdet og skaber en særlig ånd og energi til rytterne, staben og sponsorerne. Sammen kæmper Riwal CeramicSpeed Cycling Team for at nå den ekstra meter, der bringer os frem i verden. 

I alt 60 gange kørte en Riwal-rytter sig på podiet i 2017. De 28 sejre i både ind- og udland var fordelt på 10 af holdets 15 ryttere samtidig med, at holdet samlet vandt holdkonkurrencen ved det velbesatte franske etapeløb Kreiz Breizh Elites. Holdet tæller bl.a. Chris Anker Sørensen, som har hele fem Tour De France deltagelser på CV'et samt tidligere Danmarksmester.

 

Et stærkt netværk med plads til både forretning og cykling

I den daglige markedsføring spiller kontinentalmandskabet CeramicSpeed naturligvis en væsentlig rolle. Her har man oplevet, at netværket ”PACE”, der understøtter cykelholdet inden for de seneste år er vokset til omkring tredobbelt størrelse, så man i 2018 tæller mere end 100 samarbejdspartnere.

Læs mere om cykelholdet på www.riwalcyclingteam.dk.

Se præsentationen af holdet for 2016
Riwal CeremicSpeed Cycling Team er Passion – Udvikling – Fællesskab.