Riwal Valgte maskiner 0
Menu
Cykelholdet

Riwal Readynez Cycling Team - Danmarks stærkeste cykelhold

Riwal Danmark er hovedsponsor for Riwal Readynez Cycling Team. Et cykelhold som fra 2019 kører med på det næsthøjeste niveau i verden- prokontinental niveau – hvor ambitioner for de kommende år er enorme. 

Riwal Readynez Cycling Team er navnet på det danske cykelhold, som fra 2019 er det eneste hold fra Norden som konkurrerer på prokontinental niveau. 

Selvom tilværelsen på prokontinental niveau for det fynske cykelhold er nyt, holder det ikke ambitionerne nede. Man vil nemlig konkurrere mod de helt store.  

Med status som prokontinental hold er det nemmere at få Wild Cards til cykelsportens højeste niveau - World Touren. Her er der særligt et løb for den kommende sæson, som står mere frem end andre, nemlig det prestige fyldte Amstel Gold Race i Holland – bl.a. fordi virksomheden Riwal er hollandsk.   

Fra 2019 sæsonen vil holdkortet se en del anderledes ud end de forrige år. Bl.a. hænger den bund rutineret rytter Chris Anker Sørensen den professionelle cykel på væggen. I stedet er der hentet 10 nye ryttere. Dette betyder bl.a. at holdet består af unge ryttere, men stadig med erfarne kræfter i blandt. Nationaliteterne på holdet er dansk, svensk og norsk.

 

PASSION – UDVIKLING - FÆLLESKAB

Værdierne bag Riwal Readynez Cycling Team er passion, udvikling og fællesskab. Disse værdier skal som vil gøre at holdet kan opnå succes.

Passion

Riwal Readynez Cycling Team er drevet af passion for at cykle. Holdets ryttere har en indædt vilje til sejr og ved at intet kommer af sig selv. De arbejder benhårdt og har en ydmyg indstilling til det at være elitesportsmand. Denne dedikerede indstilling smitter af på folket omkring holdet og skaber en særlig ånd og energi til rytterne, staben og sponsorerne. Sammen kæmper Riwal Readynez Cycling Team for at nå den ekstra meter, der bringer os frem i verden.

Udvikling

Det er i Riwal Readynez Cycling Team´s ånd at arbejde med udvikling således at rytterne kan rykke til deres næste niveau. Dette falder godt i tråd med de unge ryttere der er på holdet i det, at holdet tror på at et godt talent- og udviklings arbejde kan give et enormt ”boost” til de unge ryttere, så de kan én dag kan stå på podiet på den internationale scene.

Fællesskab

Uden et fælles mål og et stærkt sammenhold er det ikke muligt at præstere på højeste niveau. Man løfter i flok, og deler både successer og skuffelser. Derfor er fællesskab en vigtig værdi på holdet.

 

EN VIGTIG BRANDING SØJLE SAMT ET UNIKT NETVÆRK MED FORRETNING OG CYKLING I FOKUS

Som hovedsponsor for Riwal Readynez Cycling Team opnår Riwal Danmark en høj grad af eksponering når rytterne cykler rundt til diverse cykelløb. Her især når de vinder etapesejre,  bliver transmitteret på live TV såsom ved PostNord Danmark rundt, samt den mediedækning der følger med ved, at være et af Danmarks stærkeste cykelhold.

Én ting er branding og en anden del er netværk. Som hovedsponsor har vi mulighed for at invitere kunder og samarbejdspartnere med til forskellige løb og arrangementer rundt omkring i Danmark. Dertil har Riwal Readynez et unikt erhvervsnetværk ”PACE Business” hvori passionen for forretning og cykling sammenkobles og dyrkes i fællesskab med de andre deltagende virksomheder i erhvervsnetværket.

Her har man oplevet, at netværket inden for de seneste år er vokset til omkring tredobbelt størrelse, så man i 2018 tæller mere end 100 samarbejdspartnere.

Læs mere om cykelholdet på www.riwalcyclingteam.dk.

 

HISTORIEN OMKRING HOLDET

Holdet fik sin opstart tilbage i 2008 da en række glade cykel entusiaster i Himmerland besluttede sig for at lave en dansk cykelhold på kontinental niveau. Holdet fik navnet Team Concordia – Vesthimmerland Pro Cycling. I 2011 bliver  Riwal Danmark tilknyttet som mindre trøjesponser. I 2013 bliver Riwal Danmark navnesponser. I 2014 blev det forretningsmæssige set-up omkring holdet markant stærkere, samtidig med at de sportslige resultater fulgte godt med. I 2017 skriver  det  daværende ”Riwal Platform Cycling Team” under med den stærkt profileret danske cykelrutter Chris Anker Sørensen. Holdet opnår den måske mest succesrige sæson for et dansk cykelhold i nyere tid. I 2018 skifter holdet navn til Riwal CeramicSpeed Cycling Team. Fra 2019 træder holdet et skridt op af rangstigen, hvor de vil konkurrere som et prokontinental niveau. Samtidig skifter holdet navnt til Riwal Readynez Cycling Team. 

 

Se præsentationen af holdet for 2016
Riwal CeremicSpeed Cycling Team er Passion – Udvikling – Fællesskab.