Riwal 0
Menu

Riwal Readynez Cycling Team - Nordens stærkeste cykelhold

Riwal Danmark er hovedsponsor for Riwal Readynez Cycling Team. Et cykelhold som fra 2019 kører med på det næsthøjeste niveau i verden, prokontinental niveau, hvor ambitioner for de kommende år er enorme. 

Riwal Readynez er navnet på det danske cykelhold, som fra 2019 er det eneste hold i norden som konkurrerer på prokontinental niveau. Selvom tilværelsen på prokontinental niveau for det fynske cykelhold er nyt, holder det ikke ambitionerne nede.

Riwal Readynez vil konkurrere mod de helt store

Med status som prokontinental hold er det nemmere at få Wild Cards til cykelsportens højeste niveau - World Touren. Her er der særligt et løb for den kommende sæson, som står mere frem end andre, nemlig det prestige fyldte Amstel Gold Race i Holland – bl.a. fordi Riwal er hollandsk ----> Læs mere om historien bag Riwal

Hvad bringer året 2019 for Team Readynez?

Løbskalenderen for 2019 sæsonen er præget af cykelløb rundt i det meste af Europa, hvor man indleder sæsonen i Italien med et stort éndagsløb,Trofeo Laigueglia, d. 17. februar. Holdet vil undervejs naturligvis også deltage i PostNord Danmark rundt.  

Holdkortet for den kommende sæson vil se en del anderledes ud end de forrige år. Holdet er ikke kun et dansk hold længere, det er et nordisk hold.

Dette betyder at holdet i 2019 vil bestå af 11 ryttere fra Danmark, 2 fra Norge, 2 fra Sverige og 1 fra Færøerne. 

 

Læs den seneste nyhedsopdatering omkring PostNord Danmark rundt --> lige her.

 

Holdfoto af Riwal Readynez Cycling Team

 

HISTORIEN om RIWAL READYNEZ

  • 2008: Riwal Readynez bliver skabt. Idéen om det danske cykelhold starter hos en række glade cykelentusiaster i Himmerland, som ville oprette en dansk cykelhold på kontinentalt niveau. Cykelholdet fik navnet "Team Concordia - Vesthimmerland Pro Cycling". 
  • 2011: Riwal Danmark bliver tilknyttet som mindre trøjesponsor. 
  • 2012: Riwal Danmark bliver navnesponsor for cykelholdet. 
  • 2014: De sportslige resultater bliver markant forbedret. Det samme gør det forretningsmæssige set-up bag holdet. Holdet får nu blod på tanden. 
  • 2017: Cykelholdet hedder nu "Riwal Platform Cycling Team" og har med den stærkt profilerede danske cykelrytter, Chris Anker Sørensen, den nødvendige erfaring og ekspertise til at komme op i nye højder. Holdet opnår nok den mest succesrige sæson for danske cykelhold i nyere tid. 
  • 2018: Holdet skifter navn til Riwal CeramicSpeed Cycling Team. 

  • 2019: Det danske cykelhold skifter navn til Riwal Readynez. Ovenpå successen i 2018, træder holdet nu op ad rangstigen, og man kan konkurrere på prokontinentalt niveau.

Cykelrytter fra Riwal Readynez Cycling Team

 

PASSION - UDVIKLING - FÆLLESsKAB

 

Passion

Holdets ryttere har en indædt vilje til sejr og ved, at intet kommer af sig selv. De arbejder benhårdt og har en ydmyg indstilling til det at være elitesportsmand.

Udvikling

Det er i Riwal Readynez´s ånd konstant at arbejde med udvikling. Rytterne skal rykke videre til deres næste niveau. Vi må ikke stå stille.

Fællesskab

Man løfter i flok, og deler både successer og skuffelser. Derfor er fællesskab en vigtig værdi på holdet.


Riwal Readynez Cycling Team til DM i landevejscykling i Esbjerg

 

EN VIGTIG BRANDING SØJLE SAMT ET UNIKT NETVÆRK MED FORRETNING OG CYKLING I FOKUS

Som hovedsponsor for Riwal Readynez Cycling Team opnår Riwal Danmark en høj grad af eksponering når rytterne cykler rundt til diverse cykelløb. Her især når de vinder etapesejre,  bliver transmitteret på live TV såsom ved PostNord Danmark rundt, samt den mediedækning der følger med ved, at være et af Danmarks stærkeste cykelhold.

Én ting er branding og en anden del er netværk. Som hovedsponsor har vi mulighed for at invitere kunder og samarbejdspartnere med til forskellige løb og arrangementer rundt omkring i Danmark. Dertil har Riwal Readynez et unikt erhvervsnetværk ”PACE Business” hvori passionen for forretning og cykling sammenkobles og dyrkes i fællesskab med de andre deltagende virksomheder i erhvervsnetværket.

Her har man oplevet, at netværket inden for de seneste år er vokset til omkring tredobbelt størrelse, så man i 2018 talte mere end 100 samarbejdspartnere.

Læs mere om PACE business

 

Kameramand i Riwal Lift ved DM i landevejscykling i Esbjerg

 

Vil du vide mere om Riwal Cycling Team?

Du kan kigge på hjemmesiden for Riwal Cycling Team og få informationer om fremtidige cykelløb, om cykelrytterne og de forskellige sponsornyheder. Der ligger også mange fine billeder og videoer. 

 

Derudover benyttes holdets Facebook-side meget til nyheder, opdateringer og resultater fra dansk cykling og de internationale etaper. 

 

Se med da Riwal Readynez Cycling Team var på besøg hos Riwal Danmark:

 

 

 

Riwal Readynez Cycling Team er Passion – Udvikling – Fællesskab.