Riwal Valgte maskiner 0
Menu
Ansvarlighed

Mennesker, Miljø og Profit

Hos Riwal er vi konstant på udkig efter innovative og bæredygtige løsninger, hvor økonomiske, miljømæssige og sociale interesser er i balance med hensyn til mennesker, miljø og profit. Valgmulighederne kommunikeres på en retfærdig og gennemskuelig måde for alle interessenter.

Mennesker
Vores egne medarbejdere er vores vigtigste ressource, og derfor prøver vi at drive vores virksomhed, så vi kan sikre deres helbred og sikkerhed samt forsyne dem med muligheder for karriereudvikling. Vi overholder alle relevante love angående gennemsigtighed og har fokus på forskelsbehandling. De samme forpligtelser overholdes i forhold til vores medarbejdere, men også alle vores andre interessenter samt vores forretningspartnere, vores kunder og vores leverandører.

Riwal har altid vist et meget bestemt engagement i samfundet og ikke mindst lokalsamfundet. Derfor har Riwal igennem tiden støttet en lang række virksomheder og foreninger igennem sponsorater. Ud over den salgsfremmende værdi af vores engagement, så finder Riwal det vigtigt at styrke de lokale forbindelser igennem sport og kultur, såsom vores sponsorat af Alpe d’HuZes, for at støtte kampen imod kræft. 

Miljø
Vi ved, at ressourcerne på vores planet er begrænsede, og derfor arbejder vi på mange måder på at mindske vores eget miljømæssige aftryk til et minimum. Vi gør, hvad vi kan for at reducere vores energiforbrug og vores affald ved at genbruge mest muligt og træffe bevidste valg vedrørende produkter og processer, der er gode for vores planet.

Bæredygtighed er utvivlsomt vigtigt for vores jord, men det er også meget vigtig for vores forretning. Vi er overbeviste om, at det giver os og vores kunder en konkurrencefordel. For eksempel, når vi kan levere lav-emissions, støjsvage eldrevne løsninger, hybride maskiner med lavere CO2-aftryk og nyere, mere effektivt udstyr, leverer vi merværdi for vores kunder. 

Profit

Bæredygtighed handler også om langvarig kontinuitet. Hvis vi ikke driver vores forretning ”bæredygtig”, vil vi ikke være her i fremtiden til at tilbyde vores kunder de sikre og effektive løsninger, som de stoler på, at vi kan levere til dem. Derfor vurderer vi konstant vores egne processer og ser på, hvordan man kan forbedre dem. En vigtig del af den proces er The Riwal Way, som vi har implementeret, så vi kan levere en konstant høj kvalitet til alle vores kunder overalt i verden. The Riwal Way leverer fordele i kvalitet og pålidelighed til vores kunder, og det er desuden en forretningsmetode udviklet til at sikre vores egen forretningssucces, rentabilitet og vores forretnings fremtidige bæredygtighed - så vi fortsat kan levere branchens bedste kundeoplevelse til vores partnere i mange år fremover.