Tilmeld nyhedsbrevFAQ
Denmark - Danish
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Nifty Lift

Hos Riwal kan du vælge både at leje eller købe lifte fra Nifty. Har du behov for en lift til et af dine projekter i en bestemt tidsperiode? Leder du specifikt efter at leje en Nifty Lift? Så er du kommet til det rette sted! Riwal er dine udlejning specialister inden for lifte. den førende specialist i liftudlejning i Europa, Mellemøsten, Kasakhstan og Indien, har Riwal en udlejningsflåde som består af over 18.000 maskiner. Det betyder at vi altid har det rette udstyr til den opgave, som du skal udføre. 


ALT OM NIFTY 

Nifty har mange års erfaring med at designe lifte til udlejning industrien. De lægger vægt på, at deres lifte fremstår som pålidelige, nemme at betjene og med høj ydeevne. Nifty fokuserer på konstant at være innovative i deres lift udvikling og bruger avanceret 3D-modelleringssoftware i kombination med strenge tests. Nifty er en af de største producenter af mobile løfteplatforme i hele Europa. 

Besøg Nifty Lift her.

Nifty Lift til leje

Riwal er din partner indenfor udlejning af Nifty Lift. Vores store udlejnings flåde tilbyder dig mange muligheder indenfor lifte og tilhørende lift udstyr. Ønsker du at leje en bomlift? Vores erfarne udlejningshold vil med glæde informere dig omkring alle de muligheder vores forskellige typer af Nifty bomlifte har at tilbyde. Lej en truck monteret lift, saxlift, bælte lift eller en anden personlift nemt, sikkert og hurtigt fra Riwal.

Nifty Lift til salg

Hos Riwal kan du købe din egen Nifty lift, så du ikke skal tænke på at leje en lift, hver gang du har et nyt projekt. Vi tilbyder dig en bred palet af forskellige Nifty bomlifte og liftudstyr produceret af forskellige kvalitets mærker. Køb din trailerlift, søjlelift, knækarms bomlift, bæltelift, edderkop lift, saxlift eller teleskopisk bomlift hos Riwal, og oplev vores unikke service. Uanset hvilken lift du er på udkig efter, vil du hos Riwal gøre forretning under de bedste forhold. Før købet vil vi give dig en skræddersyet rådgivning, hvor vi vil kigge grundigt på dine ønsker og krav. Vi vil sikre os at du er godt informeret,0 inden du træffer et valg.

Alle maskiner kan omstilles fuldt ud til dine krav. En række af muligheder er: farvejustering, tilføje sod filtre eller tilføje lys til platformen. Vi har også en række af Nifty Lift dele til salg. Kontakt os for mere information, vi ser frem til at hjælpe.

NIFTY BOMLIFT

Med en bomlift kan man nå enhver højde nemt og komfortabelt. Selvom denne type af lift typisk benyttes på byggepladser, kan man også benytte bomlifte i f.eks. varelagre til at udføre vedligeholdelse- eller reparationsopgaver i højden. Med platformen som er tilkoblet hvor bommen i øvrigt er  hydraulisk, er en bomlift det ideelle udstyr til, at løfte og sænke personer. Med en Nifty bomlift er du garanteret en maskine med stor kvalitet, som vil få enhver opgave i højden til, at føles som nemmere end nogensinde før. Hos Riwal kan du finde din egen brugte Nifty lift til salg. Eller du vælge Riwal som din Nifty udlejningspartner, hvorfra du kan vælge din bomlift blandt vores store liftflåde.

Hvilken type af Nifty bomlift?

Bomlifte bruges normalt til konstruktions arbejde, men kan også findes på arbejdsopgaver indendørs f.eks. til vedligeholdelsesarbejde og reparation af lys eller varme elementer hvis liften er drevet af el. Hvilken type af Nifty bomlift du har behov for afhænger af dit arbejde, og de krav som du finder nødvendigt for liften at overholde. 

Behov for to personer til at klare arbejdet i højden? Nifty har en bomlift, der har en arbejdsplatform til to personer, som kan få dem op til 20,70 meters arbejdshøjde og giver 12,60 meters arbejdsudlæg fra et kompakt og manøvredygtigt chassis. Lettere end dens konkurrenter, er denne Nifty Lift nem at håndtere, og tilbyder dig en betydelig reduktion i transport og driftsomkostninger. Uanset arbejdet du skal have udført, så har vi den rette Nifty bomlift til dig. Vores erfarne kollegaer ser frem til at hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.

NIFTY OG RIWAL = TÅRNHØJ SERVICE

Imens du lejer din Nifty lift, kan du regne med en service af høj kvalitet. Riwal er her altid for dig, hvad enten du har nogle basale spørgsmål eller har brug for Niftylift reservedele. Du kan kontakte os på ethvert tidspunkt, og vi vil sikre os, at dit projekt ikke bliver forsinket. Vores ekspertise er ikke begrænset til lifte alene, vi har også en stor viden omkring forskellige industrier og projekter. Vores mission er at levere den bedste kundeservice, og møde alle behov som du måtte have.

Træning og certifikation

I forlængelse af at leje lifte kan det være nyttigt at få sikkerhedstræning og opnå en IPAF certifikation for at køre og arbejde i liften. Hvis du eller nogle af dine kollegaer ikke har den rette certifikation, eller har behov, for at blive opdateret i et IPAF kursus, er Riwal Safety Training klar til at hjælpe. På vores Riwal træningscenter vil du lære hvordan man operere lifte på den mest sikre og effektive metode. Kontakt os for mere information omkring vores træningscenter og besøg: Riwal Safety Training her.

Riwal driver forretning globalt i over 70 lande og er i en ledende position når det kommer til, at levere det rette lift udstyr til det rette projekt eller industri. Vi kan tilbyde dig en skræddersyet rådgivning i forhold til hvilken type af lift som er bedst egnet til dine opgaver. Har du behov for at tackle en række af forhindringer på dit projekt eller er opgaven mere ligetil, hvor liften til gengæld skal kunne opnå en stor rækkevidde? Med vores brede udvalg af lifte, teleskoplæssere og minikraner til leje, vil du altid kunne finde den rette Nifty lift at leje hos Riwal.

Find din Nifty Lift bomlift hos Riwal

Er du usikker omkring om du vil købe eller leje, eller usikker omkring hvilken type af Nifty Lift bomlift som er den rette for dig og dit projekt? Vores eksperter er mere end behjælpelige til at give din en specifik rådgivning, så du kan træffe en beslutning på et informeret grundlag. Kontakt os for mere information. Riwal er her for at hjælpe dig, og har altid den rigtige bomlift for dig uanset om du vil leje eller købe en Nifty Lift.