Tilmeld nyhedsbrevFAQ
Denmark - Danish
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Saxlifte fra JLG

Har du brug for at kunne arbejde i højden? Køb eller lej din JLG saxlift hos Riwal, din partner inden for lifte.

JLG saxlift

At arbejde i højden er ikke uden risiko. Især hvis du ikke benytter den rigtige lift til at løfte folk og materialer. Med en JLG saxlift skal du ikke længere bekymre dig om sikkerheden. Som den førende designer og producent af lifte, producerer JLG kvalitets saxlifte som kombinerer sikkerhed med bekvemmelighed. Du vil kunne finde din JLG saxlift hos Riwal – din JLG udlejningspartner og leverandør af JLG lifte. Uanset om du søger at investere i din egen JLG saxlift, eller planlægger at leje til bestemte projekter, tilbyder Riwal dig et bredt udvalg og unik service.

Fordelene ved at benytte en JLG saxlift.

Som skrevet er JLG den førende designer og producent af lifte, på verdensplan. Dette garanterer saxlifte af høj kvalitet, som er kendetegnet for deres sikkerhed og nemme styring. Nå endnu højere med en JLG saxlift. Den vil bringe dig til nye højder, som gør at du og dine kollegaer har nemmere adgang til områder, som før var meget svære at nå. Med en robust base og en stor arbejdsplatform giver saxlifte fra JLG meget komfort, mens opgaven udføres. Selv ved tunge opgaver eller i svære omgivelser kan en saxlift fra JLG klare udfordringen.

Riwal som din JLG udlejningspartner

Riwal er den førende specialist inden for JLG saxlifte i Europa, Mellemøsten, Kasakhstan og Indien. Med vores internationale udlejningsflåde som består af over 18.000 maskiner, kan vi tilbyde dig en JLG saxlift til ethvert projekt på tværs af brancher, som vil kunne møde dine krav. Vores mange afdelinger gør, at vi kan levere saxlifte og andre maskiner rundt omkring i verden. Både nuværende og nye kunder kan leje saxlifte, tæt på deres lokation med Riwal som udlejningspartner. Lad vores udlejningseksperter rådgive dig om dine muligheder på de forskellige saxlifte, så du på bedste vis kan vælge præcis den lift du har brug for.

Køb en JLG saxlift

Som specialister på JLG lifte, er vi også din leverandør når du vælger at investere i din helt egen JLG saxlift. Vi ved at det at arbejde sikkert i højden er utrolig vigtigt for din virksomhed, i konstruktions-, installations- og logistik opgaver. Vores eksperter vil med glæde tilbyde dig en individuel tilpasset rådgivning, så du med sikkerhed kan vælge den JLG saxlift, der lever op til dine krav.

Træning og certifikation

Når du eller én af dine medarbejdere skal arbejde på en JLG saxlift, som du har købt eller lejet, men ikke har certifikation, eller den rette viden til hvordan man opererer liften, kan Riwal Safety Training tilbyde kurser i form af IPAF kurser. Når du arbejder på disse lifte, er det naturligvis vigtigt at gøre det på den mest sikre måde. En grundlæggende viden omkring maskinen og et sikkerhedskursus kan derfor være nødvendigt. Vores sikkerhedskurser er i tråd med internationale normer og eksisterende lovgivning.

Mere information?

Har du set vores brede udvalg og sidder inde med nogle spørgsmål? Kontakt os endelig. Vi er her for at hjælpe dig. I forlængelse deraf sikrer vi os at du kan arbejde sikkert med forskellige maskiner. Du kan kontakte os på telefon eller e-mail. Ønsker du at blive informeret omkring nyheder omkring nye produkter og aktiviteter? Følg os på de sociale medier eller abonner på vores nyhedsmail.