Tilmeld nyhedsbrevFAQ
Denmark - Danish
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

JLG bæltelift

Køb eller lej din JLG bæltelift hos Riwal, din partner inden for lifte. Udforsk vores udvalg og lad vores specialister rådgive dig.

JLG bæltelift

At arbejde på en byggeplads, der overvejende består af ujævne overflader kan have sine vanskeligheder. Især når det kræves, at du og dine medarbejdere skal arbejde i højden. I dette tilfælde kan det være en nødvendighed at benytte en bæltelift. Denne type af lift vil med sikkerhed garantere adgang for dig og dine medarbejdere til alle de steder, du har brug for at nå. Uanset hvilken højde, vil du kunne nå derhen, især med en JLG bæltelift af høj kvalitet. Som den førende producent af lift udstyr producerer JLG bæltelifte som er kompakte, miljøvenlige og som uden besvær kan køre rundt på ethvert byggeområde. Hos Riwal kan du købe leje en JLG lift eller købe en brugt. Vores erfarne medarbejdere vil med glæde informere dig om, hvilke muligheder der er for at du kan træffe den rette beslutning.

Fordelene ved at benytte en bæltelift fra JLG

Som resultat af den lave vægt samt de monterede gummibælter på JLG bælteliftene, kan du nå længere rundt på byggepladsen end nogensinde før. Med evnen til at køre over ujævne overflader, er bæltelifte det bedste valg, når du arbejder på områder, hvor terrænet er udfordrende. F.eks. hvis man bygger på løst sand, mudder eller hvor der er store variationer i højden. Dette gør bælteliftene den ideelle løsning for virksomheder til mange typer af opgaver og bl.a. også indenfor gartneri eller drivhusbyggeri. De lifte som Riwal tilbyder varierer i både arbejdshøjde og dimensioner, og kan derfor benyttes til mange typer af opgaver.

Den rette bæltelift til din virksomhed

 Hos Riwal vil du finde et bredt udvalg af forskellige bæltelifte fra, hvilket sikrer dig, at du kan finde den rette brugte lift til dit arbejde. Hvis du ikke er interesseret i at investere i din egen lift, men alligevel har brug for en lift til, at udføre de krævede opgaver på din arbejdsplads, kan du vælge at leje en bæltelift. Uanset om du vælger at købe eller leje, forstår vi at du selvfølgelig ønsker at vælge rigtigt første gang. Som specialister inden for lifte vil vi med glæde hjælpe dig. Vi vil informere dig om hvilke forskellige muligheder vores brede udvalg af bæltelifte har at tilbyde, så du kan træffe en beslutning, på det rette grundlag.

Køb en bæltelift fra JLG

Hvis dit arbejde kræver at du skal arbejde på ujævne overflader regelmæssigt, kan det måske svare sig at købe en brugt bæltelift, i stedet for at leje. Vi kan garantere dig at en brugt bæltelift der naturligvis kommer i høj kvalitet, vil kunne klare opgaven. Hos Riwal kan du vælge imellem to typer af bæltelifte: Ligearmet-bomlifte og knækarmsbomlifte. Begge typer passer til udendørs opgaver i alle vejrforhold. Hvilken type af bæltelift som er bedst egnet til din arbejdsplads, kommer i høj grad an på, hvilket materiale du ønsker at transportere, og kvantiteten af dette materiel. Ved at overveje disse aspekter kan du træffe en beslutning på et godt grundlag omkring arbejdsområdet på platformen og den løftekapacitet, som bælteliften fra JLG skal kunne klare. Selvfølgelig kan du altid spørge specialisterne hos Riwal til råds, så du kan vælge rigtigt.

Riwal udbyder bæltelifte til dit behov

Uanset om du vælger at leje eller købe en bæltelift, er JLG altid den rette beslutning. Som den førende producent af lifte, kan du stole på at de har en lift, som vil kunne klare enhver udfordring. I kombination med ekspertisen fra din JLG udlejningspartnere hos Riwal, kan vi sikre dig at du vil vælge den rigtige bæltelift til dine konstruktionsaktiviteter.