Tilmeld nyhedsbrevFAQ
Denmark - Danish
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Genie teleskop bomlifte

Find præcist den rette Genie teleskop bomlift hos Riwal Danmark, din lift leverandør og Genie udlejningspartner. Brugte lifte til salg.  

Genie teleskopbomlifte

Med et større horisontalt udlæg end nogen anden type af lift er teleskop bomlifte skabt til, at forbedre arbejdseffektiviteten i industrier, som kræver arbejde i forskellige højder. Med en Genie teleskop bomlift er du sikret kvalitet med en industri førende udlæg og kapacitet. Hos Riwal vil du finde et bredt udvalg af forskellige teleskop bomlifte som er en del af vores udlejningsflåde, og nogle som er til salg. Vælger du at investere i en lift, har vi et godt udvalg af brugte maskiner. Uanset hvad kan du forvente, at vi med vores store erfaring kan guide dig igennem hele købsprocessen, således du vælger den Genie teleskop bomlift, som er bedst egnet til dig og dine arbejdsopgaver.

Hvilken Genie teleskopbomlift skal du vælge?

Den primære fordel ved at arbejde med en teleskop bomlift er alsidigheden denne type af lift tilbyder. Uanset hvilken branche du arbejder i, har vi den rette bomlift til enhver opgave. Takket være dens motoriseret egenskab vil du ikke have nogen problemer med at køre med liften. Udstyret med robuste dæk betyder det, at teleskop bomliften kan benyttes i svære terræner.

Arbejdshøjden på en teleskop bomlift i Riwal’s liftflåde findes mellem 15 og 58 meter, og derfor skal det blot fastlægges, hvilken højde du har behov for at arbejde i. Et andet spørgsmål som du skal spørge dig selv om, er om du foretrækker en diesel- eller el-dreven. Diesel egner sig til udendørs arbejde, mens de elektriske lifte kan benyttes til indendørs arbejde i f.eks. produktioner, shopping centre eller varelagre, men også til udendørs arbejde. En vigtig egenskab for de elektriske lifte er, at de er miljøvenlige og dermed ikke udskiller nogen emissioner, samt arbejder med et lavt lydniveau.                                                                                                                                            

Brugte Genie bomlife til salg

Når du har valgt at du vil købe en Genie teleskop bomlift, kan du med sikkerhed finde den rette hos Riwal. Som en markedsledende specialiseret leverandør af lifte, har vi stor erfaring med, at finde den rette lift til enhver virksomhed eller industri. Vores brugte Genie teleskop bomlifte slækker ikke på nogen måde med kvaliten eller sikkerhed, og er således blevet grundet serviceret i vores værksted. Med vores brede erfaring er vi klar over, at et køb af sådan en maskine kan være en stor investering. Dette er årsagen til at Riwal vil være behjælpelige i hele processen. Selv når du allerede arbejder med din Genie teleskop bomlift, kan du stadig regne med rådgivning og service alt efter behov.

Genie lift udlejning

Har du ikke behov for en teleskop bomlift på daglig basis? I dette tilfælde er Riwal din udlejningspartner. Med vores store udlejningsflåde bestående af lift løsninger af alle typer, er der altid den rette Genie teleskop bomlift til din industri eller projekt. Kontakt Riwals udlejningsafdeling for mere information omkring mulighederne for at leje Genie teleskop bomlifte.

Din Genie teleskop bomlift inden for rækkevidde med Riwal

Når du køber eller lejer din Genie teleskop bomlift hos Riwal, vil du opleve den høje service vi leverer, selv når du allerede arbejder med din lift. Vi kan forsikre dig at vi altid har den rette løsning for dit specifikke arbejde eller industri. Vi vil med glæde rådgive dig mod at træffe den rette beslutning. Kontakt os for mere information.