Tilmeld nyhedsbrevFAQ
Denmark - Danish
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish
 • United Kingdom - English

Genie lifte til salg

Find din Genie lift til salg hos Riwal, din service partner og leverandør af Genie lifte. Brugte Genie lifte til salg. 

Genie lifte til salg

Når det er påkrævet at du skal arbejde i bestemte højder på daglig basis, eller du skal transportere materialer eller produkter ofte, kan det være tid til at investere i din egen lift. Uanset om du søger en knækarmsbomlift, bæltelift, saxlift eller en bomlift så har Riwal den rette Genie lift til salg. I vores brede udvalg af Genie løsninger vil du finde brugte lifte af højeste kvalitet. Udforsk vores hjemmeside for, at finde ud af de muligheder der foreligger eller kontakt os. Vi vil med glæde informere dig omkring alle vores lift løsninger, og rådgive om hvilken type lift der er den rette for dig/jer og projektet.

Maskiner efter dine behov

Riwal er din partner i lifte i enhver højde. Med vores mange års erfaring, og ekspertise som kommer deraf, er vi kvalificeret til at informere og rådgive dig omkring dine muligheder, når du søger efter at købe en Genie lift. Med vores brede udvalg af lifte og teleskoplæssere kan vi garantere dig, at det rette udstyr er indenfor din rækkevidde. Når du har besluttet hvilke krav din maskine skal imødekomme, er vi mere end glade for at diskutere dine ønsker og rådgive dig omkring hvilken lift som er værd at investere i. Alt afhængig af evalueringen, så kan vores maskiner bliver tilpasset dine behov. F.eks. kan vi justere farverne og tilføje bestemte filtre eller montere lys.

Hvilken type af Genie lift?

Men før du træffer en beslutning vedrørende farve eller lys er det vigtigt, at du vælger hvilke elementer du grundlæggende har brug for. Hvad er den maksimale højde du skal nå? skal du transportere mennesker eller materiel? hvor tung er din pålæsning typisk og er der forhindringer du skal forbi? Disse typer af spørgsmål vil hjælpe dig til at beslutte hvilken Genie lift, som er den rette for dig. Når du har brug for en stor lift, som kan nå højt op er en Genie saxlift den rette løsning. Har du behov for en smal og alsidig lift til at transportere materiel eller produkter? Så vil en Genie bomlift være den bedste idé.

Genie lift til salg: brugte lifte

Hos Riwal kan du vælge at investere i vores brugte lift løsninger. Uanset hvad du vælger er den høje kvalitet garanteret. En af vores mest vigtige mål er at sikre os, at vores kunder er tilfredse og at de investere, i den eller de lifte, som møder deres specifikke krav. For at opnå dette mål vil vi informere dig omkring alle de forskellige specifikationer vores Genie lifte har i vente til dig.

Riwal: din service partner

Vores service stopper ikke når du har købt din Genie lift. Med nationale og internationale grene tillader vi os at assistere dig før, under og efter dit køb. Vi forbliver involveret og vi vil være der så snart du har brug for os. Uanset om det er vedrørende vedligeholdelse, eller bestemte spørgsmål du måtte have, vil vi sikre os, at du kan benytte det fulde potentiale ved din Genie lift. Vi kan endvidere træne dig så du kan blive IPAF certificeret i sikkerhed af vores Riwal Safety Training.

Din Genie lift til salg hos Riwal

Kontakt os for mere information, så vil vi med glæde informere dig omkring dine muligheder for at købe en Genie lift hos Riwal. Med mange valgmuligheder er du sikker på at finde den rette Genie lift til salg hos os.