Tilmeld nyhedsbrevFAQ
Denmark - Danish
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Genie bomlift

Når du lejer eller køber en Genie bomlift, er det din garanti på sikkert og effektivt arbejde i højden. Det er et mærke, som bliver brugt hos mange virksomheder, da deres bomlifte er meget alsidige. 

En Genie bomlift kan bogstavligt talt løfte dig og dit arbejde til nye højder. Brandet er kendt for sin høje kvalitet og nemme håndtering, specielt på byggepladser og i lignende omgivelser. De har gjort det let og komfortabelt at arbejde fra højden og går hverken på kompromis med deres sikkerhed eller performance. De leverer altid pålidelige maskiner, der er lette at manøvre, så du kan udføre dit arbejde trygt og effektivt.

Gå til vores udlejning af Genie bomlifte og vælg modeller med forskellige arbejdshøjde, løftekapacitet og rækkevidde. Vi imødekommer alle de krav, du har og giver dig kompetent rådgivning gennem processen. 

Arbejder du i byggebranchen? Læs mere om, hvordan Riwal kan skræddersy løsninger til byggepladser.

Udforsk vores bomlifte

Hos Riwal kan du både købe og leje lifte fra Genie.

Det afhænger bl.a. af, hvor ofte du bruger en bomlift. Hvis det kun er for en periode, eller en enkelt gang om året, giver udlejning mest mening. Men så snart du og din arbejdsplads bruger bomlift flere gange om året, kan det muligvis betale sig at købe den.

Bomlifte til udlejning

Bomlifte til salg

Hvilken Genie skal du vælge?

Bomlifte benyttes ofte ved konstruktioner af bygninger og ved rekonstruktioner, men kan også benyttes til forskellige indendørs opgaver som f.eks. lagerpluk eller vedligeholdelse og reparationsarbejde på lys- eller varmeenheder i højden. Den hydrauliske bom tillader dig at hæve eller sænke folk og materiale på platformen med præcision og sikkerhed. Genie har udviklet på denne teknologi i mange år og er nogle af de førende på markedet.

Hos Riwal finder du et stort udvalg fra Genie, og bomliftene kommer både som lige- og knækarmede modeller. Der er både fordele og ulemper ved de to typer. Fordelen ved knækfunktionen er, at den både giver rækkevidde og højde. Spørg vores eksperter, når du overvejer at købe eller leje en Genie bomlift. Vi hjælper dig med at afklare, hvilken højde den skal være, samt hvor og hvordan den skal bruges. Det er vigtigt at skelne mellem indendørs og udendørs brug og tage højde for terrænet, den skal køre i. Skal du f.eks. navigere gennem smalle gange? Så skal du tage højde for liftens manøvredygtighed. Derudover skal du også være opmærksom på det materialer, du normalt transporterer. Alt dette kan vi hjælpe dig med, så du finder den rette model.

Hvorfor bruge Genie?

Riwal er stolt leverandør af Genie. Vi er dine eksperter med en udlejningsflåde, som globalt består af ca. 18.000 enheder. Vi sælger og udlejer Genie bomlifte til mange forskellige typer erhverv og har helt sikkert også en model til dit projekt og industri. Vi står inde for mærket, der har mange års erfaring med liftproduktion og konstant udvikler sine teknologier. Genie stiller et hav af modeller til rådighed, og vi hjælper dig med de forskellige specifikationer og løsninger, som de tilbyder. Sammen får vi styr på dine mål og ønsker. 

Lifte siden 1966

Genie er altid et godt valg. De har mange år på bagen og garanterer lang holdbarhed på alle deres produkter. Navnet stammer fra deres første rettigheder til en maskine, der opererede på komprimeret luft. Kunderne kaldte det "magi i en flaske", som senere inspirerede navnet Genie. De har gennem tiden beholdt magien i deres produktion og er nu et førende mærke på verdensmarkedet. I mere end 50 år har de skabt teknologier, der hjælper fagfolk i deres arbejde uanset højden. 

Genie kan bruges i mange brancher

Er du usikker på, om en Genie bomlift er det oplagte valg til din branche? Måske overvejer du fordelene ved at købe eller leje? Vi rådgiver dig gerne om alle dine muligheder, så vi kan levere en skræddersyet løsning til dig.

Vi kan også uddanne dig eller dine medarbejdere på et af vores IPAF sikkerhedskurser, så du opnår den rette certificering. Med Riwal Safety Training får du certificeringer, så du kan arbejde med forskellige lifte. Kontakt os for mere information.