Riwal Valgte maskiner 0
Menu

Confined Space

Som et nyt tiltag udbyder Riwal Safety Training sikkerhedskursus i ’Confined Spaces’.

 

Formålet med kursus i  Confined Spaces

Sikkerhedskurset er for personer, som arbejder i et mere eller mindre lukket rum, enten over eller under jorden (land) eller dækket (offshore), eller i et større rum med dårlig ventilation.
Deltageren skal opnå kendskab til ”Confined Space Entry” samt opnå viden og færdigheder, som gør at deltageren kan arbejde sikkert i og omkring ’Confined Spaces’. 
Riwal Safety Training’s anbefalinger og ønsker er at alt personel der vil, eller kan komme i berøring med Confined Space arbejde er bekendte med gældende procedure, og industriens bedste praksis. 

Med kunden i fokus

Da vi afholdte Confined Spaces kursuset for kunden, blev det udført med et fokus på kunden og derfor blev kurset udført på kundens arbejdsplads, og med kundens eget udstyr.  
Senior instruktør Peter Olsen som har flere års erfaring med sikkerhedsrådgivning udtaler: ”Riwal Safety Training laver 100% kundetilpasset træning. Kunderne har brug for, at blive uddannet  i præcis de arbejdsopgaver og udfordringer de står over for i hverdagen. Derfor bruger vi indlærings metodikken -train as you work.  Og netop derfor har vi afholdt kurset på virksomhedens eget område og med virksomhedes eget udstyr.”
Det kan være yderst kompliceret at sætte sig ind i alle regler omkring arbejde i og omkring ’Confined Space’. Ulykker/dødsfald er en kendsgerning i forbindelse med disse opgaver, og derfor er det vigtigt, at man får trænet medarbejdere og eget interne beredskab, så alle medarbejdere kommer sikkert hjem til familien igen.

Riwal Safety Training i vækst

Siden Riwal Safety Training blev oprettet tilbage i 2017, har succesen været stor og vi oplever hele tiden en stigning i efterspørgslen på sikkerhedskurser. Netop derfor øger vi også udbuddet af forskellige typer af træning og sikkerhedskurser. 

Er du interesseret i at høre mere om sikkerheds rådgivning eller træning af dine medarbejdere, så kontakt Riwal Safety Training.