Riwal 0
Menu

Virtual Reality: Innovativ træning

Den virtuelle virkelighed (VR) bliver i dag benyttet i flere forskellige markeder, og har vist sig at have en lang række praktiske anvendelser. Riwal introducerer nu virtuelle virkelighedssimulatoren til de brancher, der arbejder i højden. Riwal VR er en effektiv træningsmetode til at øge din sikkerhed og effektivitet på stedet.

 

Hvordan virker det?
Hver VR maskine er udstyret med en arbejdskurv for operatører at stå i, VR beskyttelsesbriller og et kontrolpanel med joysticks og switche, akkurat som var det en rigtig maskine. VR trænings simulatoren skaber et kontrolleret miljø for operatørerne at træne i, den øger den personlige sikkerhed for nye operatører.

Træning uden risici
VR simuleringen introduceres til vores IPAF (International Powered Access Federation) træning. Selvom deltagerne ikke kan placeres i højrisikosituationer i første omgang på rigtige maskiner, giver VR-simulatoren instruktøren mulighed for at udsætte operatørerne for vanskelige situationer, og hvis det ender med at gå galt, er der ingen konsekvenser for kandidatens sundhed og sikkerhed.

Med Riwal VR får operatørerne en meget virkelig VR oplevelse/træning i brugen af lifte, hvilket er særligt nyttigt, hvis en operatør ikke har arbejdet med en maskine i nogen tid. Efter endt VR træning er operatøren bedre rustet til styring af de forskellige maskiner, hvilket øger projektets effektivitet.

Øg sikkerhed og effektivitet
Simulatoreren er designet til at øge sikkerhed og effektivitet ved at yde supplerende træning til maskinoperatører på forskellige maskinmodeller og i en række højrisikoscenarier skræddersyet til byggebranchen. I øjeblikket har Riwal 6 VRsimulatorer, der er fordelt over Storbritannien, Holland, Polen, Danmark og De Forenede Arabiske Emirater.

Er du interesseret i at leje VR-simulatoren, kontakt venligst marketing_dk@riwal.com 

Ønsker du at blive klogere på hvordan Riwals VR simulator, kan være med til at øge effektiviteten og sikkerheden ved kørsel og arbejde i lifte? Læs med i dette blogindlæg.

Få et indblik i VR simulatoren