Riwal 0
Menu

MitRiwal App

Riwal Rental App

Riwal har netop lanceret en ny app, som gør det muligt helt enkelt at leje og afmelde den eller de maskiner du ønsker. Den nye er understøttet af vores kundeportal MitRiwal.

Den nye udlejningsapp giver dig et hurtigt overblik over alle de maskiner, som vi har i vores udlejningsflåde. Den giver dig mulighed for at booke den pågældende maskine på et enkelt minut. App'en giver dig ligeledes mulighed for logge ind på din personlige profil og se alle de maskiner du har lejet og samtidigt afmelde liften med blot få klik.

Hør hvad Peter Björnvad, udlejningskonsulent hos CP Byg syntes om MitRiwal udlejningsapp:

 

Dine fordele ved MitRiwal App

• Sikker onlineadgang til alle personlige data 
• Nemt og hurtigt overblik over maskiner
• Hurtig bestilling af maskiner
• Overblik over igangværenede ordre
• Overblik over tidligere og kommende ordre
• Hurtig afmelding af maskiner
• Se den præcise placering af dine maskiner

 

Augmented Reality tilgængeligt til Iphone (IOS)

Som den nyeste tilføjelse er den banebrydende teknologi Augmented Reality (AR), nu tilgængelig på MitRiwal app'en til IOS enheder. Helt praktisk betyder det at man i app'en kan vælge én lift eller teleskoplæsser, fra vores brede udvalg af maskiner i flåden, og få den valgte maskine vist i Augmented Reality.
Augmented Reality fungerer i MitRiwal app'en via telefonens kamera. Efter en kalibrering af  omgivelserne man befinder sig i, vil maskinen du har valgt, blive vist i 3D med dens præcise dimensioner og i det rette målestoksforhold. Maskinen kan flyttes både horisontalt og vertikalt.
Derved kan man vurdere om en bestemt maskine, lever op til de krav man har med hensyn til f.eks. arbejdshøjde eller udlæg. På samme tid kan man også vurdere om maskinens dimensioner ved transport er ideelle, såfremt maskinen skal kunne transporteres igennem en smal indgang eller lignende. 

Oplev Augmented Reality i MitRiwal app'en, både til IOS-enheder og Android.

Klik her og bliv endnu bedre til at benytte Augmented Reality ved at læse vores blogindlæg.

Augmented Reality i MitRiwal udlejningsapp. Oplev lifte i 3D. 

 

DOWNLOAD MITRIWAL APP HER: 

App store (IOS)

Google Play store (ANDROID)

 

 

 


Riwal er dataansvarlig efter GDPR-lovgivningen. De persondata, du oplyser til Riwal, bruges til at behandle og besvare din henvendelse. Læs mere her.