Riwal Geselecteerde machines 0
Menu

Aanbod telescoophoogwerkers

Een telescoophoogwerker is in talloze sectoren, als de schildersbranche, schoonmaakbranche en bouwsector een onmisbare machine. Bij Riwal koopt u een telescoophoogwerker van topkwaliteit. Het gaat dan om machines van het gerenommeerde merk JLG.

 

Een nieuwe telescoophoogwerker kopen

Bij Riwal kunt u terecht voor verschillende soorten telescoophoogwerkers in zowel diesel als elektrisch aangedreven uitvoering. De diesel hoogwerker is geschikt voor werkzaamheden die buiten op hoogte worden uitgevoerd. Een ander type telescoophoogwerker die u kunt huren is de elektrisch aangedreven uitvoering. Deze wordt vooral binnen gebruikt in grote loodsen waar geen uitlaadgassen vrij mogen komen.

U kunt bij ons een nieuwe telescoophoogwerker kopen van het merk JLG, waar wij sinds 1995 dealer van zijn. Wij adviseren u graag welke nieuwe telescoophoogwerker het beste past bij uw werkzaamheden. Wilt u alvast ons aanbod bekijken? Nieuwe telescoophoogwerker kopen.

 

Gebruikte telescoophoogwerker kopen bij Riwal

Ook een gebruikte telescoophoogwerker kopen is een veilige keuze bij Riwal. Wij zijn een toonaangevende, Nederlandse totaalleverancier gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van telescoophoogwerkers. Riwal vindt innoveren erg belangrijk en daarom wordt de verhuurvloot vaak aangevuld met nieuwe telescoophoogwerkers. Hierdoor bieden we met grote regelmaat goed onderhouden gebruikte telescoophoogwerkers aan. Bekijk alvast ons aanbod. Heeft u iets gezien en wilt u een gebruikte telescoophoogwerker kopen? Vraag dan vandaag nog een offerte aan!

 

Kopen bij Riwal:

• Hoge kwaliteit
• Nieuwe & gebruikte telescoophoogwerker
• Kundig advies
• JLG dealer

 

Telescoophoogwerker Verreiker kopen Rupshoogwerker Schaarlift Hoogwerker te koop Spinhoogwerker Schaarhoogwerker Verhuur hoogwerkers Kleine hoogwerker Schaarhoogwerker kopen