Riwal Geselecteerde machines 0
Menu

Hoogwerker te koop

Hoogwerkers zijn de oplossing om op grote hoogte veilig uw werk te kunnen doen. Bent u op zoek naar een hoogwerker? Riwal heeft voor u altijd de juiste hoogwerker te koop. Wij hebben en breed assortiment met veel verschillende type hoogwerkers. Denk bijvoorbeeld aan telescoophoogwerkers, spinhoogwerkers of autohoogwerkers. Veel van deze typen machines zijn leverbaar in zowel elektrische als diesel uitvoering . Werkhoogten variëren van 8 meter tot wel 50 meter.

 

Nieuwe hoogwerker te koop

Bent u op zoek naar een hoogwerker? Riwal is al jaren marktleider in verschillende Europese landen en we hebben met onze hoogwerker verkoop inmiddels een gerenommeerde naam opgebouwd bij onze klanten. Die vindt u vooral in de bouw, installatietechniek, schoonmaakbranche, schildersbranche en de overheid. Klanten in deze segmenten die op zoek zijn naar een hoogwerker weten Riwal al te vinden. Voor hen heeft Riwal de juiste nieuwe hoogwerker te koop, met het volste vertrouwen dat de kwaliteit van de hoogwerker optimaal is en dat zij beschikken over de laatste stand der techniek.

Gebruikte hoogwerker te koop bij Riwal

Riwal is een echte specialist waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. De kwaliteit van Riwal vindt u niet alleen terug in onze hoogwerkers die we te koop hebben, ook in de service en bereikbaarheid doen we er alles aan u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dit betekent dat we u bij de koop van een hoogwerker zullen voorzien van het beste advies. Ook is het mogelijk uw medewerkers op te leiden om het werken met een hoogwerker onder de knie te krijgen.
Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden als u bij ons een hoogwerker te koop ziet staan? Neem dan vandaag nog contact op!

 

Telescoophoogwerker Verreiker kopen Rupshoogwerker Schaarlift Hoogwerker te koop Spinhoogwerker Schaarhoogwerker Verhuur hoogwerkers Kleine hoogwerker Schaarhoogwerker kopen