Riwal Bekijk geselecteerde producten 0
Menu
Ruim assortiment gebruikte hoogwerkers

Hoogwerker kopen

Hoogwerkers zijn de ultieme oplossing om op grote hoogte toch nog veilig uw werk te kunnen doen. Niet voor niets gebruiken professionele glazenwassers al lang geen ladders meer, en maken ze tegenwoordig liever gebruik van een hoogwerker om de ramen te reinigen van hoge gebouwen. Bij Riwal kunt u een hoogwerker kopen die perfect aansluit op uw wensen. 


Wij bieden gebruikte hoogwerkers aan. Al onze gebruiktehoogwerkers komen rechtstreeks uit onze verhuurvloot en zijn steeds uitstekend onderhouden.

Samen met u bekijken we uw situatie en belissen we samen welk type hoogwerker u het beste uitkomt. Ook kunnen we de hoogwerkers volledig naar uw wens aanpassen. Zo zorgen we ervoor dat u steeds een hoogwerker aangeleverd krijgt die perfect geschikt is voor u werkzaamheden. Ook kan u bij ons altijd terecht voor onderdelen en onderhoud aan uw machine. Zo bieden we u ook na uw aankoop ondersteuning.

Gebruikte hoogwerker kopen

Een gebruikte hoogwerker kopen doet u bij Riwal. We zijn al jaren marktleider op het gebied van hoogwerkers in de Benelux en andere Europese landen. Klanten uit verschillende branches zoals de bouw, installatietechniek, schoonmaakbranche, schildersbranche en overheid rekenen op op Riwal. Wij garanderen steeds hoogwerkers van optimale kwaliteit die uitgerust zijn met de laatste nieuwe technologie.


 

Hoogwerker verhuur Spinhoogwerker huren Autohoogwerker huren Heftruck huren Verreiker huren Schaarhoogwerker huren Verhuur hoogwerkers Kleine hoogwerker Schaarhoogwerker kopen