Installatietechniek

In de installatietechniek heb je een specialist nodig om veilig efficiënt het werk gedaan te krijgen. De uitgelzen mogelijkheid om te kiezen voor Riwal!

Naast ons reguliere hoogwerker aanbod zijn aanpassingen speciaal voor installatietechniek mogelijk. Wanneer er bijvoorbeeld een sprinklerinstallatie in een binnenruimte gewenst is, zorgt Riwal ervoor dat de machine wordt aangepast. Zo brengen we bijvoorbeeld non-marking banden aan op hoogwerkers die ervoor zorgen dat er geen sporen worden achtergelaten op de vloeren. Riwal heeft ook spinhoogwerkers in de vloot. Deze verdelen het gewicht, zodat het zwaartepunt niet op één plek ligt. Dit voorkomt belasting op de vloer. Bij Riwal vindt je altijd een machine die perfect past bij jouw installatiewerkzaamheden.

Installatie met behulp van een hoogwerker van Riwal

Liever een hoogwerker kopen voor jouw installatiewerkzaamheden?

Naast de verhuur van hoogwerkers is Riwal tevens gespecialiseerd in verkoop. Je hebt dan de keuze uit nieuwe en gebruikte hoogwerkers. Als exclusief JLG dealer importeert en verkoopt Riwal een zeer breed assortiment hoogwerkers geschikt voor installatietechniek.