Evenementen

Riwal is een internationale specialist in werken op hoogte en kan ook een volledig assortiment van apparatuur leveren voor alle soorten evenementen zoals festivals, muziekconcerten, culturele, institutionele, zakelijke en politieke evenementen.

Riwal ondersteunde met succes wereldwijde en reizende sportevenementen zoals internationale zeil- en motorsportwedstrijden, golf- en voetbaltoernooien en meer. We weten dat het stressvol kan zijn om jouw evenement op tijd in orde te krijgen. Daarom zijn we zeer deadline-gedreven en leggen we de hoogste nadruk op het leveren van precies wat jij nodig hebt. Of het nu gaat om het opzetten van een podium, de logistieke verplaatsing van apparatuur, het opbouwen van tijdelijke structuren voor toeschouwersdorpen of het filmen/uitzenden van een wedstrijd, wij beschikken over de middelen, de ervaring en de apparatuur om van jouw evenement een succes te maken.

Music awards met Riwal hoogwerkers

Oplossingen op maat

Wij zijn een totaalleverancier voor al jouw evenementen en entertainmentbehoeften en kunnen in overleg naast het leveren van hoogwerkers, verreikers en heftrucks ook generatoren en alle andere essentiële apparatuur leveren. Wij kunnen je daarnaast voorzien van op maat gemaakte machines om aan de behoeften van je evenement te voldoen, zoals bijvoorbeeld het monteren van een grotere werkbak.