Veilig werken op hoogte, de perfecte hoogwerkers voor in de bouw

Riwal heeft jarenlange ervaring in de bouwsector en biedt voor ieder bouwproject de juiste oplossing. Wij zijn een totaalleverancier van hoogwerkers, verreikers en heftrucks. Zo vind je bij ons alles onder één dak, waardoor je met één leverancier kunt werken en de transportbeweging op jouw bouwproject minimaal houdt.

Ruim assortiment specialistische machines voor de bouw, zoals ruwterrein- en rupshoogwerkers.
Riwal kan je adviseren tijdens de planning van het bouwproject en zelfs een on-site machinedepot leveren, waardoor je tijdig de juiste machine voorhanden hebt en kosten bespaart op transport.

We bieden verschillende maatwerkoplossingen, zoals 230V aansluiting, verlichting, extra brede werkbak en een hijsjib op verreikers.Wij komen graag langs voor een werkopname en voorzien u van passend advies.

Riwal JLG Hoogwerker
Meerdere Riwal JLG hoogwerkers

Veilig werken op hoogte

Riwal verzorgt opleidingen op hoog niveau. Tijdens deze opleidingen leert u de machines of hijssystemen waar u dagelijks mee werkt optimaal te bedienen. Onze instructeurs zijn expert in veilig, ergonomisch en efficiënt werken op hoogte. Jaarlijks leiden we meer dan 2.000 cursisten op tot vakkundige bedieners. Als u de opleiding correct afrondt ontvangt u het waardevolle IPAF of SOG certificaat. Hiermee kunt u aantonen dat u voldoet aan de wettelijke verplichting van deskundigheid. Belangrijker nog, u weet precies hoe u uw werkzaamheden zo efficiënt mogelijk en op een veilige manier kunt uitvoeren.