Onze kernwaarden – waar wij voor staan

Beloftes nakomen

Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring zijn wij jouw leverancier en kennispartner op het gebied van hoogwerkers. We weten precies waar we het over hebben en we zijn gepassioneerd over het ondersteunen van onze klanten: we maken gewoon waar wat we je beloven. Iedere keer weer. Dat is waar wij voor staan.

Het vinden van oplossingen

We staan bekend om onze indrukwekkende wereldwijde vloot van gerenommeerde merken, maar er is meer. Onze experts delen graag hun kennis over veiligheid, duurzaamheid en efficiëntie om je te helpen beter te worden.

Contact- en klachtenformulier

Mocht je nog vragen, klachten, of opmerkingen hebben dan horen wij dat uiteraard graag via dit contactformulier.

Jouw vraag, klacht of opmerking

Over jou

Privacybeleid
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Het eenvoudig houden

Met Riwal als partner kun jij het je gemakkelijk maken. Wij houden de zaken graag eenvoudig: persoonlijk contact, digitaal bestellen, online de beschikbaarheid van apparatuur controleren, jouw machines volgen via de My Riwal-app en met één simpele klik afmelden van de huur van apparatuur als de klus geklaard is.

Waarde creëren

Het leveren van een machine is geen ‘rocket science’. Hoe wij ons onderscheiden van de rest is door waarde te creëren: het is onze expertise die een wereld van verschil maakt. De waarde van persoonlijk contact, een nieuwe kijk op jouw uitdaging, een oplossing waar je misschien nog niet aan gedacht had. Riwal laat je zien wat een deskundig oog kan doen.

Elke dag verbeteren

Het is niet genoeg om geweldig te zijn: we willen in elk aspect de beste zijn. Onze vloot, onze klantenservice en onze tools. In elk onderdeel van ons bedrijf en elk aspect van onze dagelijkse activiteiten streven we naar voortdurende verbetering. Door slimme oplossingen te ontwikkelen, helpen we onze klanten om hun bedrijf te verbeteren en stimuleren we de markt om nog verder te innoveren.