Riwal Parts Solutions

Ben jij op zoek naar originele onderdelen voor jouw hoogwerker, verreiker of heftruck? Zoek dan niet verder. Riwal is al jarenlang jouw nummer één leverancier voor originele (reserve)onderdelen en accessoires van ’s werelds grootste en meest gevestigde hoogwerker fabrikanten, waaronder JLG, Genie, Skyjack. Iteco, Snorkel, Haulotte, Perkins, Deutz, en MEC.

Ons aanbod: alleen topmerken

Om optimale prestaties van je hoogwerker te garanderen, worden originele onderdelen van de fabrikant geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Wij bieden betrouwbare reserveonderdelen voor een groot aantal gerenommeerde merken.

Daarnaast kunnen we bijna elk ander merk leveren. Klanten kunnen rekenen op onze snelle levering en wereldwijde dekking. In elke regio ter wereld kunnen onze technische experts met hun uitgebreide kennis en ruime praktijkervaring passende oplossingen bieden. Wij denken met jou mee!

Waarom originele onderdelen kopen?

Top prestaties

Als je top prestaties wilt van je hoogwerker, moet je alleen voor het beste gaan. Originele onderdelen van de machinefabrikant gebruiken betekent gegarandeerde betrouwbaarheid en productiviteit. Ze beschermen de levensduur en daarmee de verkoopwaarde van je machines.

Kostenbesparing

Onderdelen van secundaire merken gebruiken lijkt misschien een kostenbesparing, maar op de lange termijn kost het je geld. Het is bewezen dat originele onderdelen de prestaties van je machine verbeteren en de kosten per draaiuur verlagen. Kies daarom alleen voor producten van topkwaliteit.

Makkelijk bestellen via My Riwal Parts

Jouw (reserve)onderdelen kopen was nog nooit zo eenvoudig: bestellen via de webshop van My Riwal Parts is snel, gemakkelijk en betrouwbaar. Je vindt er niet alleen een compleet assortiment onderdelen en accessoires, maar je kunt ook jouw bestellingen volgen. Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken, biedt My Riwal Parts technische machinegegevens om precies dat onderdeel te vinden dat je nodig hebt.

Bestellen via My Riwal Parts

Hulp nodig?

De service van Riwal gaat verder waar anderen stoppen. Ons team van deskundige en ervaren collega’s staat klaar om om jou te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen of accessoires.