Internationale verhuur

We leven in een wereldeconomie en dat betekent dat bedrijven die in het ene land zijn gevestigd steeds meer kansen krijgen om in andere landen te werken. Echter, werken over grenzen is nog steeds niet zo eenvoudig. Naast het voor de hand liggende taalprobleem, moet je de lokale wet- en regelgeving kennen en begrijpen: wie je moet bellen en hoe werkt het zakendoen in een andere omgeving. Daarbij niet te vergeten, als je op hoogte werkt moet je toegang krijgen tot het juiste materieel. Met deze reden hebben we Riwal International Rental opgericht. Vanuit ons internationale hoofdkantoor in Nederland kunnen wij overal ter wereld voor onze klanten werken. Dit doen wij doordat wij in praktisch elk land alle benodigde regelingen te treffen of kijken hoe we in meerdere landen tegelijk te werken.

One stop shop 

Natuurlijk maken we gebruik van onze eigen lokale organisatie waar we al mensen ter plaatse hebben, maar elders hebben we een netwerk van partners waarmee we kunnen samenwerken om onze klanten te ondersteunen. We kunnen alles doen wat de klant nodig heeft: advies over geschikt materieel, transport van machines naar de buitenlandse locatie (of locaties), service en onderhoud verlenen en zelfs op afstand elke machine op een externe locatie volgen voor zowel diagnostische doeleinden als om ervoor te zorgen dat de machine op de locatie blijft en alleen wordt bediend door geautoriseerde operators. We bieden 24 uur per dag technische ondersteuning en als er een probleem is dat we niet op afstand kunnen oplossen, kunnen we met ons wereldwijde netwerk direct ter plaatse assistentie bieden.

Niche machines en nog veel meer

Riwal International Rental heeft toegang tot de volledige vloot van meer dan 20.000 hoogwerkers die eigendom zijn van en beheerd worden door Riwal, en is ook specifiek belast met de verhuur van ongeveer 150 gespecialiseerde ‘niche’-machines die niet typisch deel uitmaken van een hoogwerker-vloot. Dit zijn bijvoorbeeld machines voor werken op extreme hoogtes of met extra zwaar hefvermogen. Dus zelfs als een klant een niche-machine op een verre locatie nodig heeft, kunnen we die leveren. En hoewel we een specialist zijn in hoogwerkers, kunnen we in samenwerking met onze partners onze klanten ook helpen bij het beveiligen van andere apparatuur en faciliteiten, waaronder hekwerken, verlichting of generatoren.

The Riwal Way is om de beste klantervaring te bieden, en Riwal International Rentals is een voorbeeld van waar dat allemaal om draait – het voor onze klanten gemakkelijker maken om zich te concentreren op de dingen die ze het beste doen, terwijl wij ervoor zorgen dat ze over het materieel en ondersteuning beschikken.

Switchable Image

Receptie

Contactformulier

Neem direct contact op met iemand van ons Riwal International Rental team!

Contactformulier RIR

Privacybeleid
This field is for validation purposes and should be left unchanged.