Industrie

De industrie kan hoge eisen stellen aan de hoogwerkers, heftrucks en verreikers, Riwal heeft een ruim kwalitatief aanbod!

De industriële sector kent allerlei typen werkzaamheden waarvoor een hoogwerker, verreiker of heftruck uitkomst biedt. Denk bijvoorbeeld aan werkzaamheden in een fabriek of onderhoud aan hoogovens. Grote namen als Tata Steel hebben hun vertrouwen in Riwal geuit door gebruik te maken van onze machines. Er is zelfs een depot gebouwd op het terrein in IJmuiden om alle klanten te allen tijde te kunnen voorzien van de juiste machines. Riwal biedt machines op maat die een oplossing bieden voor elk vraagstuk.

Twijfel je? Neem gerust contact met ons op! Wij komen graag langs voor een werkopname.

Industriële sector Riwal

Hoogwerker, verreiker of hefruck voor de industrie kopen

Wanneer je met hoge regelmaat dezelfde hoogwerker, verreiker of heftruck huurt, kan het kopen van een machine uitkomst bieden. Riwal biedt niet alleen nieuwe, maar ook gebruikte machines ter verkoop aan. Je kunt bij ons terecht voor eersteklas nieuwe machines van JLG, maar ook voor goed onderhouden gebruikte machines uit onze verhuurvloot. Ben je benieuwd wat Riwal voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op.