Huur een roterende verreiker

Op zoek naar een roterende verreiker van een gerenommeerd merk? Neem dan eens een kijkje in het uitgebreide aanbod van Riwal. Wij zijn al jarenlang dé specialist in de verhuur van roterende verreikers en andere machines en helpen ook jou graag aan de machine die jij nodig hebt voor jouw klus of project. Onze roterende verreikers hebben diverse reikwijdtes en hebben allen een hefvermogen tot 5000 kg. Een roterende verreiker huren doe jij veilig en gemakkelijk bij Riwal! Ontdek direct ons aanbod en maak jouw keuze of laat je adviseren door één van onze specialisten.

Filter en sorteer

WAAROM EEN ROTERENDE VERREIKER HUREN?
Met een roterende verreiker haalt u een machine in huis die u op vele vlakken van dienst kan zijn. Doordat onze roterende verreikers een hefvermogen tot wel 5000 kg hebben kunt u deze verreikers inzetten voor vele situaties en karweien, in welke branche u ook werkzaam bent! Een roterende verreiker huren bij Riwal brengt bovendien het voordeel met zich mee dat onze specialisten u van passend advies kunnen voorzien. Ons ervaren verhuurteam komt graag bij u langs op locatie om de wensen en doelen zo nauwkeurig mogelijk in kaart te kunnen brengen. Aan de hand daarvan stellen zij een passend advies op en koppelen zij de juiste machine aan uw project.

RIWAL: MARKTLEIDER IN DE VERHUUR VAN MACHINES
Vele klanten gingen u al voor en huurden een roterende verreiker bij Riwal. Als marktleider in zowel Nederland als de rest van Europa hebben wij namelijk een verhuurvloot van wel 13.000 machines en zijn we in staat om bedrijven in uiteenlopende branches van roterende verreikers en hoogwerkers te voorzien. De producten die wij verhuren zijn van hoogstaande kwaliteit en ook de service die we u leveren is uniek. We voorzien u graag van alle benodigde informatie én bieden u bovendien de mogelijkheid om een opleiding te volgen. Deze opleiding kunt u volgen in ons Riwal opleidingscentrum en richt zich op het instrueren en certificeren van u als bediener. Heeft u de opleiding succesvol afgerond, dan ontvangt u een waardevol BMWT of TCVT diploma. Hiermee toont u aan dat u voldoet aan de wettelijke verplichting van deskundigheid en, belangrijker nog, dat u precies weet hoe u uw werkzaamheden efficiënt en op een veilige manier kunt uitvoeren.

ROTERENDE VERREIKER VAN DE BESTE KWALITEIT
Riwal zet kwaliteit voorop. Daarom zijn al onze roterende verreikers ontwikkeld volgens de laatste trends in de techniek. Door te investeren in innovatie zorgen we ervoor dat onze klanten altijd kunnen profiteren van de allerbeste kwaliteit. Bij ons vindt u bovendien alleen roterende verreikers van topmerken als JLG en Manitou. Deze merken hebben hun voetsporen in de hoogwerkerswereld ruimschoots verdiend.

Meer informatie over het huren van een roterende verreiker
Wilt u een roterende verreiker huren bij Riwal? Neem dan contact met ons op; we voorzien u graag van passend advies voor uw situatie. Of het nu om een multinational of om een zelfstandige gaat, het team van specialisten van Riwal helpt u verder!

Vergelijk machines

0/3
-