Jouw specialist in werken op hoogte

Riwal wordt onderdeel van Boels!

Boels kondigt met trots de overname aan van Riwal, een vooraanstaand internationaal specialist in hoogwerkers. Door deze geplande overname groeit de vloot van hoogwerkers en verreikers enorm, waardoor we nog beter kunnen inspelen op uw vraag. 

Onze expertises

Veiligheid

Onze veiligheidsoplossingen zijn afgestemd op jouw specifieke eisen, want zoals je van een specialist als Riwal mag verwachten, gaan we verder dan dat om jou veilig te houden.

Duurzaamheid

Bij Riwal geloven we dat er een steeds belangrijkere rol voor ons is weggelegd bij het helpen van onze klanten om CO2-neutraal te worden en een gezondere planeet te creëren.

The Riwal Way

We ontwikkelen voortdurend oplossingen op maat waarmee onze klanten hun productiviteit kunnen maximaliseren en hun werkzaamheden kunnen vereenvoudigen.

Digitale oplossingen

Met onze digitale oplossingen helpen we onze klanten bij hun dagelijkse werkzaamheden. Er is veel meer dan alleen ons My Riwal klantenportaal en onze app.

Sectoren die wij met trots bedienen

Met Riwal heb je een partner die de aard van jouw werk begrijpt. Of het nu gaat om het snoeien van bomen, het bouwen van kassen of schoonmaken, wij bieden jou een scala aan veelzijdige oplossingen.

Wij hebben de juiste apparatuur voor elk toepassingsgebied, of het nu gaat om staalbouw, gevelbekleding, tunnelbouw of anderszins. WIj gaan nog een stap verder met oplossingen die je helpen jouw productiviteit te verbeteren.

Laat ons je helpen onvergetelijke evenementen te creëren. Jij kunt je richten op de organisatie, terwijl wij zorgen voor de juiste apparatuur om jouw evenementenlocatie op te zetten en af te breken.

Machines nodig voor werkzaamheden in fabrieken of voor onderhoud aan hoogovens? Zoek niet verder, want Riwal biedt machines op maat of zelfs een tijdelijk depot om jouw project met succes af te ronden.

Installatiewerkzaamheden vragen vaak om oplossingen voor werken op hoogte. Naast ons reguliere hoogwerker aanbod bieden wij ook de mogelijkheid om aanpassingen te doen, zodat iedere activiteit op een veilige en efficiënte wijze afgerond wordt.

Als specialist in werken op hoogte zijn wij de ideale partner voor jouw logistieke kwesties. Met behulp van ons kwalitatief hoogwaardige materiaal bieden wij jou daarnaast ook uiteenlopende oplossingen, zoals ons oplaadstation.

MAAK JOUW MY RIWAL ACCOUNT AAN

Geniet van jouw gepersonaliseerde klantenruimte

Landen

14

Depots

60

Vloot

20.000

Ons laatste nieuws

Boels Rental neemt Riwal over
Boels Rental kondigt met trots de geplande overname van Riwal aan. Een gerenommeerd verhuurbedrijf met een rijke historie en expertise in voornamelijk hoogwerkers. De voltooiing van de overname is gebonden aan enkele gebruikelijke voorwaarden, zoals goedkeuringen door de relevante mededingingsautoriteiten.
Lees meer…
Nieuw online platform
Riwal biedt klanten een digitale upgrade met een nieuwe website en een verbeterd klantportaal om hun verhuurervaring verder te verbeteren. Riwal.com en het klantportaal My Riwal combineren een aantrekkelijk design met gebruiksvriendelijke functies. We maken zakendoen gemakkelijk: alle branchekennis en verhuurinformatie is nu toegankelijk op één plek.
Lees meer…
Hoe kan onderkoeling voorkomen worden bij werken op hoogte
Onderkoeling is een verschijnsel dat iedereen kan overkomen. Te water raken is een duidelijke aanleiding voor onderkoeling, maar ook op het droge kan onderkoeling optreden. Het kan iedereen gebeuren die buiten actief is en dus ook tijdens het werken op hoogte.
Lees meer…
Switchable Image

Receptie

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze experts helpen je graag. Neem telefonisch contact met ons op of vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Snelle aanvraag algemeen

Privacybeleid
This field is for validation purposes and should be left unchanged.