Verreiker huren bij Riwal

Als je een verreiker van topkwaliteit wilt huren, ben je bij Riwal aan het juiste adres. Onze verreikers zijn van gerenommeerde fabrikanten als Manitou en JLG en bieden jou diverse mogelijkheden. We hebben verreikers te huur met een reikwijdte tot 6 meter, maar ook verreikers met een reikwijdte tot 35 meter. Dus als je een verreiker wilt huren, kijk dan niet verder dan ons ruime aanbod!

Filter en sorteer

WAAROM EEN HEFTRUCK HUREN BIJ RIWAL?
Door een heftruck te huren bij Riwal kiest u voor eersteklas bedrijfsmaterieel tegen een aantrekkelijk huurtarief, zonder de kosten van aanschaf en onderhoud op u te hoeven nemen. Daarom noemen we het huren van een heftruck bij Riwal een uitstekende keus. Als marktleider in de verhuur van verreikers, hoogwerkers en heftrucks weten we bovendien als geen ander wat belangrijk is bij het huren van een dergelijke machine. Wij doen alleen zaken met bekende, gerenommeerde fabrikanten en leveren u zodoende altijd heftrucks van hoogstaande kwaliteit. Daarbij hechten we veel waarde aan kwaliteit en vernieuwing. We investeren daarom in innovatie en verhuren altijd jonge heftrucks die geproduceerd zijn volgens de laatste stand der techniek.

GECERTIFICEERD HEFTRUCK RIJDEN
Naast kwaliteit is veiligheid een onderwerp dat hoog in het vaandel staat bij Riwal. De opleidingen die we aanbieden in ons Riwal opleidingscentrum sluiten hier naadloos op . Wij bieden u de mogelijkheid om in één dag een nationaal erkend certificaat te behalen, zodat u kunt aantonen dat u voldoet aan de wettelijke verplichting van deskundigheid. BMWT is een brancheorganisatie van importeurs en fabrikanten. Riwal biedt diverse opleidingen van deze organisatie aan en zorgt er zodoende voor dat onze klanten onder de meest veilige omstandigheden de bij ons gehuurde machines kunnen besturen en gebruiken.

HEFTRUCKS IN DIVERSE SOORTEN EN MATEN
Dankzij het uitgebreide assortiment heftrucks dat we u bieden bij Riwal kunt u ook voor uw klus of project gegarandeerd een geschikte heftruck vinden. De Jungheinrich 20HTE heftruck heeft bijvoorbeeld een werkhoogte van 5 meter en is uiterst geschikt voor gebruik in magazijnen en werkplaatsen met een bescheiden hoogte. Zoekt u een heftruck die meer de hoogte in kan, dan is de Jungheinrich 25HTE met een bereik van 6 meter hoogte de juiste keus voor u. In ons assortiment vindt u zowel diesel als elektrisch aangedreven heftrucks.

Heeft u behoefte aan advies over het huren van een heftruck? Dan staat ons ervaren verhuurteam voor u klaar. Zij voorzien al jarenlang diverse bedrijven van heftrucks en andere machines en weten zodoende precies welke heftruck het meest geschikt is voor uw klus of project. Indien gewenst komen zij bij u langs op locatie om de wensen en doelen te bespreken en de mogelijkheden daarop af te stemmen.

Neem contact op voor het huren van een heftruck
Heftruck huren bij Riwal? Neem contact op en word geholpen door één van onze adviseurs! Zij helpen u graag aan de juiste heftruck voor uw project. Niet voor niets gingen vele bedrijven in binnen- en buitenland u al voor met het huren van machines bij Riwal. Sluit u ook aan bij ons klantenbestand en kies voor een heftruck van Riwal!

Vergelijk machines

0/3
-