Pink Ribbon

Riwal Hoogwerkers zet roze hoog in!

Riwal, verhuur- en verkoopspecialist van hoogwerkers en verreikers, verhuurt twee Pink Ladies (hoogwerkers) om zoveel mogelijk geld op te halen voor borstkankeronderzoek van Pink Ribbon.

Naast het waarborgen van de veiligheid en gezondheid van hun medewerkers, vindt Riwal het ook belangrijk om een goed doel te steunen. In Pink Ribbon heeft Riwal een uitstekende maatschappelijke partner gevonden, die door financiering van projecten en onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten borstkanker ondersteunt. Met als doel een beter en langer leven voor de (ex) borstkankerpatiënt. Op dit moment krijgt 1 op de 7 vrouwen in Nederland borstkanker. In 2018 waren er ruim 17.300 diagnoses. De overlevingskansen zijn goed, maar toch overlijden er jaarlijks meer dan 3.000 mensen aan de gevolgen van borstkanker.

Johan van Klinken, voormalig Algemeen Directeur Riwal Benelux: “De keuze om een campagne op te starten voor Pink Ribbon was snel gemaakt. Iedereen is binnen zijn of haar familie- en/of vriendenkring weleens geconfronteerd met deze verschrikkelijke ziekte. Alle kleine beetjes helpen op weg naar een maatschappij waarin borstkanker geen dodelijke ziekte meer is. We gaan er alles aan doen om zoveel mogelijk geld op te halen voor dit goede doel.”