Riwal Football Academy

Riwal is al jaren sterk verbonden met FC Dordrecht, als shirt sponsor en naamgever van het stadion. Met trots kunnen wij nu melden dat wij onze naam hebben verbonden aan de jeugdopleiding, de Riwal Football Academy. Naast naamgever zijn wij ook opleidingspartner geworden, samen met een aantal andere bedrijven uit de regio. Met deze partijen en FC Dordrecht gaan we samenwerken op het gebied van opleiden, vitaliteit, duurzaamheid en arbeidsmarkt, onder de vlag genaamd Energiek Dordt.

 FC Dordrecht werkt met haar visie en beleidsplan Energiek Dordt aan een gezonde toekomst: voor de club, de stad en de regio. Door zich sterk te positioneren in de samenleving en met supporters, businessclub, bedrijven, onderwijs, sportverenigingen, maatschappelijke organisaties en gemeente samen te werken. Met Energiek Dordt willen zij dankzij de impact en verbindende kracht van het voetbal nieuwe energie creëren voor Dordrecht en Drechtsteden, op sportief, maatschappelijk en economisch vlak.

Algemeen directeur Riwal Hoogwerkers B.V. Glenn Verburg:
“Wij zijn trots om onze naam te verbinden aan de Football Academy van FC Dordrecht. Wij kunnen ons als innovatief en duurzaam bedrijf vinden in de koers die de club heeft uitgezet om een verbindende kracht te worden binnen Drechtsteden. Dankzij de verbindende kracht van sport zal Energiek Dordt een grote bijdrage gaan leveren op maatschappelijk, economisch en sportief vlak in onze regio waarbij opleiden, duurzaamheid, arbeidsmarkt en vitaliteit centraal staan. Door samen te werken zijn er oneindig veel mogelijkheden om iets voor de samenleving te doen!”