Tilmeld nyhedsbrevFAQ
Denmark - Danish
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Holland Lift

Ønske om at købe eller leje en Holland Lift? Riwal er din pålidelige udlejningspartner, såvel som leverandør af robuste og sikre lifte fra det populære mærke. 

Alt om Holland Lift

I 1984 startede Holland Lift med at udvikle og bygge saxlifte. Fokus var på stabilitet, robusthed og vigtigst af alt sikkerhed. Liftene er naturligvis blive opdateret og forbedret, men værdierne har ikke ændret sig siden. I dag beviser liftene fra Holland lift sin styrke i alle typer af arbejdssituationer. Og som altid er liftene kendetegnet ved et robust design og den højest mulige arbejdshøjde i verden. Sikkerhed ved enhver højde er derfor garanteret med Holland Lift.

5 grunde til at vælge Holland Lift

 1. Tilpasset til din arbejdsmetode. Lifte fra Holland Lift er fuldstændig specifikt egnet til dine opgaver.
 2. Arbejd komfortabelt. Lifte fra Holland Lift er så stabile at de maksimale arbejdshøjder er en ekstrem komfortabel oplevelse.
 3. En lang holdbarhed og service hele vejen igennem. Holland Lift arbejder med bronze lejer i kombination med dobbelt-styrke kromaksler. Alt sammen for et meget lavt slid og en lang livscyklus.
 4. Ikke tilfældige arbejdshøjder. Lifte fra Holland Lift tilbyder unikke arbejdshøjder. Nogle af deres lifte tillader en arbejdshøjde på 34 meter.
 5. Udførlig finish. Liftene fra Holland Lift er udført helt ned til detaljen. Vi bruger stål af høj kvalitet på liftene og de hydrauliske bom-arme er armeret ved alle kritiske punkter.

Riwal sælger brugte maskiner fra Holland Lift  

Når du planlægger at bruge din Holland Lift dagligt, vil en investering i en brugt lift være den bedste løsning. Hos Riwal vil du finde et bredt udvalg af forskellige lifte fra Holland Lift, som vil give dig muligheden for, at vælge den lift som møder dine krav. Dette er også tilfældet når du vælger, at leje din Holland Lift. Vores engagerede medarbejdere vil med glæde hjælpe dig, og vi tilbyder rådgivning specifikt rettet mod dig.

Udlejning af Holland Lift

Hos Riwal kan du vælge imellem forskellige varianter af lifte fra Holland Lift. Vi vil mere end gerne informere dig. Du kan kontakte os på telefon eller via e-mail for detaljeret information omkring mulighederne for din virksomhed. Uanset om du overvejer at købe eller at leje lifte fra Holland Lift, kan du stole på vores rådgivning, som er tilpasset til dit behov.

Hollandsk kvalitet

Uanset hvilken branche eller opgave du bruger din Holland Lift i, kan du altid stole på dens høje kvalitet, et fantastisk sikkerhedsniveau og orientering på service. Holland Lift har alt hvad der kræves for at klare enhver udfordrerende opgave, sikkert og effektivt. Lifte fra Holland Lift er så stabile, at en selv de maksimale løftehøjder stadig er en ekstrem komfortabel oplevelse. De mange muligheder gør også arbejdet mere behageligt, og øger pålideligheden.

Saxlifte fra Holland Lift

Sikkerheden ved arbejde i højden er garanteret med en saxlift fra Holland Lift. Med et fokus omkring sikkerhed i alle aspekter producerer Holland Lift, lifte, som har sin styrke i soliditet og uden at gå på kompromis på alsidigheden eller manøvredygtigheden. Hos Riwal kan du leje saxlifte, som møder dine specifikke krav, eller du kan vælge, at købe din helt egen saxlift fra Holland Lift. Vi vil med glæde informere og rådgive dig, således du kan træffe det rigtige valg.

Hvilken saxlift fra Holland Lift skal man vælge?

Hos Riwal kan du vælge mellem et stort udvalg af saxlifte. Selv når du allerede har valgt kvaliteten og den garanteret sikkerhed fra Holland Lift, er der forskellige typer af lifte man kan vælge imellem. Det første spørgsmål som skal besvares er, om du foretrækker lifte, som er drevet af diesel eller el. Begge optioner gør arbejde i imponerende arbejdshøjder muligt. Diesel saxliften er bedre egnet til udendørs arbejde, mens en el saxlift både kan benyttes indendørs og udendørs.

Saxlifte med service

Uanset om du vælger at købe eller leje, så vil vi hos Riwal med glæde informere dig omkring specifikationer for liftene, og guide dig hen mod, at træffe en beslutning på informativt grundlag. Med vores specialister er du sikker på, at du vil vælge den rigtige saxlift fra Holland Lift til det arbejde du skal udføre. Hvis der er behov, kan vi også tilpasse vores saxlifte til dine specifikke krav. Hos Riwal er vi bevidste om at et køb eller leje af saxlifte, kan være en stor investering, og vi ønsker til hver en tid, at du vil få den rette saxlift, som passer til dine opgaver.

Kontakt os for mere information om Holland Lift

Måske du allerede har kigget på vores brede udvalg af saxlifte fra Holland Lift og har spørgsmål omkring én af vores maskiner? Eller måske ønsker du at vide mere omkring mulighederne ved vores andre saxlifte og typer af maskiner, vi har at tilbyde? Hos Riwal er vi her for at hjælpe dig med en individuel rådgivning. Kontakt os for at leje din saxlift fra Holland Lift eller tal med vores konsulenter for en uforpligtende rådgivning. Når du overvejer at investere i din egen saxlift fra Holland Lift, vil vores erfarne salgsafdeling være klar med en detaljeret rådgivning vedrørende de forskellige muligheder og specifikationer vores brede udvalg af lifte, har at tilbyde. De vil gerne besøge dig på din arbejdsplads for at kunne give en detaljeret vurdering på dine krav, og de muligheder du har.