15 december, 2023

Bodemcondities voor hoogwerkers

Waarom zijn bodemcondities zo belangrijk? Bodemcondities zijn essentieel voor de stabiliteit van de hoogwerker. Ongeschikte bodemcondities kunnen ertoe leiden dat de hoogwerker omvalt met mogelijk verlies van levens.

Voorbeelden waarop moet worden gelet

Voor welke hoogwerkers geldt dit?

Wat moet ik weten?

Wie moet het weten?

Wat moet ik doen?

Al onze nieuws en blog artikelen

Boels Rental neemt Riwal over
Boels Rental kondigt met trots de geplande overname van Riwal aan. Een gerenommeerd verhuurbedrijf met een rijke historie en expertise in voornamelijk hoogwerkers. De voltooiing van de overname is gebonden aan enkele gebruikelijke voorwaarden, zoals goedkeuringen door de relevante mededingingsautoriteiten.
Lees meer…
Nieuw online platform
Riwal biedt klanten een digitale upgrade met een nieuwe website en een verbeterd klantportaal om hun verhuurervaring verder te verbeteren. Riwal.com en het klantportaal My Riwal combineren een aantrekkelijk design met gebruiksvriendelijke functies. We maken zakendoen gemakkelijk: alle branchekennis en verhuurinformatie is nu toegankelijk op één plek.
Lees meer…
Hoe kan onderkoeling voorkomen worden bij werken op hoogte
Onderkoeling is een verschijnsel dat iedereen kan overkomen. Te water raken is een duidelijke aanleiding voor onderkoeling, maar ook op het droge kan onderkoeling optreden. Het kan iedereen gebeuren die buiten actief is en dus ook tijdens het werken op hoogte.
Lees meer…