Tilmeld nyhedsbrevFAQ
Denmark - Danish
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Søjlelift

Søjlelifte er selvkørende lifte med primært vertikal bevægelse. De kræver meget lidt plads og er velegnede til steder, hvor en almindelig lift ikke kan være, som f.eks. smalle og tætte områder. En søjlelift giver dig fuld adgang til hjørner eller korridorer, der ellers er svære at nå. Batteridrift gør dem især velegnede til indendørs brug, og du kan leje liftene i arbejdshøjder fra 4,90 m til 12,65 m. Du kan bruge en søjlelift næsten uanset, hvor højt du skal arbejde. 

Søjlelifte er designet til arbejdsopgaver i højden, og de gør det endda med en lav omkostning. Deres letvægtskonstruktion gør dem nemmere at operere, manøvrere og transportere. Hos Riwal har vi søjlelifte fra mærkerne Bravi LeonardoJLG, Upright, Genie og Skyjack. Ønsker du flere informationer om vores lifte, kan du kontakte os på +45 70 10 00 97.

Result:at 

Brand
Arbejdshøjde
Drivkraft
Vægt
Kapacitet

Detaljer

EN SELVKØRENDE LIFT

En søjlelift er en af de mest velkendte lifte på markedet. Det er en selvkørende lift, der løfter i en vertikal bevægelse – deraf navnet, søjlelift. Den er især velegnet til steder, hvor en almindelig lift ikke kan være, da søjleliften ikke kræver meget plads. Derfor ser man typisk denne model på mindre værksteder og andre virksomheder, hvor der ikke er indtænkt meget plads til en lift.

Søjlelifte er en god løsning, når du skal arbejde sikkert i forskellige højder. Ofte benyttes den selvkørende lift til vedligeholdelse eller reparationsopgaver som f.eks. reparation af lysfunktioner i loft eller ledninger i højden. Du får adgang til områder, som tidligere har været utilgængelige. Uanset om du vælger at leje eller købe din søjlelift, rådgiver vi dig, så du kan træffe en beslutning på et informeret grundlag.

SØJLELIFTE ER FUNKTIONELLE OG BATTERIDREVNE

De søjlelifte, vi tilbyder her hos Riwal, er alle batteridrevne, hvilket især gør dem velegnet til indendørsbrug. Grunden til dette er, at liften ikke løfter så højt som andre modeller, og derfor er søjleliften standardmodellen for lifte til indendørsbrug. Søjleliften fås i arbejdshøjder fra 4,9 til 12,6 meter, og kan altså være behjælpelig med størstedelen af de opgaver, der skal udføres indendørs. Skal du arbejde i højere højder vil den kompakte saxlift kunne hjælpe dig helt op i 21,5 m

Det er altså nogle solide arbejdshøjder, søjleliften kan nå, og derfor har vi et bredt sortiment af liften, da det er en god investering for mange virksomheder. 

Alle vores lifte er udstyret med batterier, som har en høj ydeevne samt lang holdbarhed. Det betyder, at du ikke er nødt til at lade batterierne op hele tiden. I stedet kan du fokusere på dit arbejde. Find også de alsidige og robuste edderkoplifte fra Teupen her.

LEJE AF SØJLELIFT

Når en søjlelift kun skal benyttes i en bestemt periode, eller et par gange om året, anbefaler vi at leje den. Som din udlejningspartner har Riwal et bredt udvalg af forskellige løsninger, så du kan leje den rette lift med det samme. Er en push-around søjlelift tilstrækkelig, eller har din virksomhed behov for en selvkørende lift, som er motoriseret og nemt kan transporteres fra et sted til et andet? Hvilken højde skal du nå? Vi vil med glæde rådgive dig, så du kan finde den rette søjlelift til din industri og projekt.

Både når du køber og lejer en lifte hos Riwal, kan du nyde godt af vores mange servicetilbud. Riwal Safety Training kan vi give dig den rette IPAF-certifikation, og vi er altid klar til, at tilbyde den rette løsning hvis et problem opstår.

UDLEJNING DER GØR DIT ARBEJDE NEMMERE

Riwal har et bredt udvalg af forskellige lifte, herunder bomlifte, lastbilslifte, og mange andre lifte til udlejning. Alle vores lifte besidder forskellige egenskaber, og derfor er vi sikre på, at du kan finde en lift, der passer til din virksomhed og jeres behov. Det handler om at gøre arbejdet nemmere, hurtigere og mere effektivt, og udlejning hos os er nemt og overskueligt. Hvis du har fundet en model, du gerne vil leje, kan du nemt indsende en forespørgsel til os, som vi behandler med det samme. Kontakt os med spørgsmål til søjelifte eller andre modeller, der har interesse.