Tilmeld nyhedsbrevFAQ
Denmark - Danish
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Knækarmsbomlift

Bestil leje af bomlift til din næste arbejdsopgave. Hos Riwal finder du et stort udvalg af maskiner og lifte med forskellige egenskaber. Du kan leje alt fra knækarmsbomlifte til teleskopbomlifte og ligearmet bomlifte fra kendte mærker som Genie, JLG, Manitou og Magni. Riwal tilbyder både bomlift-leje såvel som salg af bomlifte, og skulle denne type lift ikke være den rette maskine til dit projekt, så har vi også et udvalg af teleskoplæssere, der kan udføre de samme opgaver som en gaffeltruck. Vi har helt sikkert den maskine eller bomlift, du skal bruge, og skulle du have spørgsmål til vores lifte, så tøv endelig ikke med at kontakte os på telefon +45 70 10 00 97.

Result:at 

Brand
Arbejdshøjde
Drivkraft
Vægt
Kapacitet

Detaljer

Leje af bomlift

Vores udlejning af bomlifte er altid populær og bruges af mange forskellige virksomheder. Uanset din arbejdsopgave, kan du være sikker på altid at komme godt i mål med dit projekt, når du anvender en bomlift. Denne type lift er en alsidig, terrængående maskine, der kan anvendes til mange forskellige typer af opgaver, hvor det er nødvendigt at komme op i højden, men også opgaver hvor det er nødvendigt med et vandret udlæg. Derudover findes bomlifte også i et væld af modeller, som er enten diesel- eller eldrevne. En eldreven bomlift er eksempelvis rigtig god til indendørs brug, mens de dieseldrevne lifte er særligt gode til udendørs brug og til de steder, hvor det er vanskeligt at komme til. Her på siden kan du se, hvilke bomlifte vi lejer ud, samt hvilke modeller du har mulighed for at købe.

 

Knækarmsbomlifte til enhver opgave

Blandt vores bomlifte kan du vælge en knækarmsbomlift, der fås i arbejdshøjder fra 15,7 m og op til 43,15 m. Fordelen ved brug af denne type bomlift er, at liften kombinerer rækkevidde og højde, hvilket gør den ideel til at nå ind over de forhindringer, der typisk kan være på en byggeplads. Det giver god mulighed for både at komme direkte og lodret op i luften.

En knækarmsbomlift har en rigtig god manøvreevne med både kraft og præcision, og så er den meget nem at arbejde med. Og fordi en knækarmsbomlift er udrustet med afsmitningsfrie hjul, kan den nemt anvendes både indendørs og udendørs, uden at der efterlades mærker på eksempelvis gulvet. En knækarmsbomlift er desuden typisk selvkørende, så du nemt kan flytte den rundt på byggepladsen og placere den lige der, hvor du har brug for en bomlift til at komme op i højden.

 

Teleskopbomliften

En anden type bomlift, du finder her hos Riwal, er teleskopbomliften. Denne type bomlift er udstyret med en jib-arm, der gør det muligt at justere liftens arbejdshøjde uden at skulle bevæge hele teleskopbommen. Liften fås i arbejdshøjder fra 15,7 m og op til 47,70 m og er samtidig udstyret med nogle robuste transporthjul, der sikrer, at bomliften står fast på selv ujævnt terræn. Dette er blot en af mange fordele ved teleskopbomliften, der således også er selvkørende og derved nem at flytte rundt på. I langt de fleste tilfælde kan den også flyttes, mens den er i fuld arbejdshøjde. Uanset hvilken bomlift du skal leje, kan vi garantere, at vi har liften til din opgave. Læs mere om alle fordelene ved at leje lifte igennem Riwal Danmark.

 

Udlejning med stort udvalg af modeller og mærker

Hos Riwal har vi bomliften til dit projekt, uanset om du ønsker at leje eller købe en bomlift. Vi er eksperter i liftudlejning og stiller en masse forskellige lifte til rådighed. Hvad end du skal bruge, så har vi saxlifte, knækarmetbomlifte, teleskopbomlifte og edderkoplifte. Du finder lifte fra nogle af de mest anderkendte producenter på markedet – eksempelvis det populære liftmærke Genie. Blandt vores udvalg finder du også mærker som JLG, Manitou og Magni. De leverer til enhver tid robuste bomlifte, der er nemme at betjene.

Lej de robuste bomlifte fra Genie 

Genie er særlig kendt for deres knækarmsbomlifte. Med mere end 50 års erfaring inden for produktion af lifte er Genie et sikkert valg, når det kommer til lifte. Samtidig er liftene fra også specielt udviklet til det skandinaviske klima, så du kan være helt sikker på høj funktionsdygtighed uanset vejr. Læs mere om Genie bomlift lige her. 

Riwal er din liftspecialist - Bestil langtidsleje på din bomlift

Her på siden kan du gå på opdagelse i vores udvalg af bomlifte til leje og se, om der er en til dit projekt. Hos Riwal tilbyder vi bomlift-udlejning, så du ikke behøver at købe en helt ny, hvis du blot skal bruge liften en eller få gange. Vi tilbyder dig også muligheden for langtidsleje, hvis du eksempelvis skal bruge bomliften en hel sæson eller til hele byggeprocessen. Hvad end du har brug for at købe eller leje en bomlift, så er det muligt hos os. Hvis det ikke er den rette maskine til dit projekt, har vi også et stort udvalg af teleskoplæssere, som du har mulighed for at leje. Der er således rig mulighed for at finde den lift, du skal bruge til dit byggeprojekt.

 

Er du i tvivl om hvad slags bomlift du skal vælge til netop din opgave? Tjek vores seneste blogopslag om forskellene på lige bomlifte og knækarmsbomlifte, og de to liftes forskellige styrker.