Tilmeld nyhedsbrevFAQ
Denmark - Danish
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish
 • United Kingdom - English

Knækarmsbomlift

Hvis du leder efter en bomlift til din næste arbejdsgave, så finder du hos Riwal et stort udvalg af maskiner og lifte med forskellige egenskaber. Her finder du alt lige fra knækarmsbomlifte til teleskopbomlifte og ligearmet bomlifte fra kendte mærker som Genie, JLG, Manitou og Magni. Hos os tilbyder vi både bomlift til leje såvel som salg af lifte, og skulle denne type lift ikke være den rette maskine til dit projekt, så har vi også et udvalg af teleskoplæssere, der kan udføre de samme opgaver som en gaffeltruck. Vi har helt sikkert den maskine eller bomlift, du skal bruge, og skulle du have spørgsmål til vores lifte, så tøv endelig ikke med at kontakte os på lift_dk@riwal.com eller på telefon +45 70 10 00 97.

Result:at 

No image available

Brand
Arbejdshøjde
Drivkraft
Vægt
Kapacitet

Detaljer

Bomlifte til enhver opgave

Uanset din arbejdsopgave, kan du være sikker på altid at komme godt i mål med dit projekt, når du anvender en bomlift. Denne type lift er en alsidig terrængående maskine, der kan anvendes til mange forskellige typer af opgaver, hvor det er nødvendigt at komme op i højden, men også opgaver hvor det er nødvendigt med et vandret udlæg. Derudover findes bomlifte også i et væld af modeller, som er enten diesel- eller eldrevne. En eldreven bomlift er eksempelvis rigtig god til indendørs brug, mens de dieseldrevne lifte er særligt gode til udendørs brug og til de steder, hvor det er vanskeligt at komme til. Her på siden kan du se, hvilke bomlifte vi lejer ud, samt hvilke modeller du har mulighed for at købe.

 

Lej en knækarmsbomlift

Af lifte kan du blandt andet vælge en knækarmsbomlift, der fås i arbejdshøjder fra 15,7 m og op til 43,15 m. Fordelen ved brug af denne type bomlift er, at liften kombinerer rækkevidde og højde, hvilket gør den ideel til at nå ind over de forhindringer, der typisk kan være p

å en byggeplads. Det giver god mulighed for både at komme direkte og lodret op i luften. En knækarmsbomlift har en rigtig god manøvreevne med både kraft og præcision, og så er den meget nem at arbejde med. Og fordi en knækarmsbomlift er udrustet med afsmitningsfrie hjul, kan den nemt anvendes både indendørs og udendørs, uden at der efterlades mærker på eksempelvis gulvet. En knækarmsbomlift er desuden typisk selvkørende, så du nemt kan flytte den rundt på byggepladsen og placere den lige der, hvor du har brug for en bomlift til at komme op i højden.

 

Teleskopbomliften

En anden type bomlift, du finder her hos Riwal, er teleskopbomliften. Denne type lift er udstyret med en jib-arm, der gør det muligt at justere liftens arbejdshøjde uden at skulle bevæge hele teleskopbommen. Liften fås i arbejdshøjder fra 15,7 m og op til 47,70 m og er samtidig udstyret med nogle robuste transporthjul, der sikrer, at bomliften står fast på selv ujævnt terræn. Dette er blot en af mange fordele ved teleskopbomliften, der således også er selvkørende og derved nem at flytte rundt på. I langt de fleste tilfælde kan teleskopbomliften også flyttes, mens den er i fuld arbejdshøjde. Uanset hvilken bomlift du skal bruge, kan vi garantere, at vi har liften til din opgave. Læs mere om alle fordelene ved at leje lifte igennem Riwal Danmark.

 

Stort udvalg af bomlifte til udlejning

Hos Riwal har vi bomliften til dit projekt, uanset om du skal købe eller ønsker at leje en bomlift. Hvad end du skal bruge en saxlift, en knækarmetbomlift, teleskopbomlift eller en edderkoplift, så finder du her hos os lifte fra nogle af de mest kendte producenter på markedet – eksempelvis det populære liftmærke Genie. Vi fører udelukkende lifte fra nogle af de mest kvalitetsbevidste producenter på markedet, og derfor finder du blandt vores udvalg af lifte maskiner fra Genie, JLG, Manitou og Magni. Disse mærker leverer til enhver tid robuste bomlifte, der er nemme at betjene.

 

Lej de robuste bomlifte fra Genie 

Genie er eksempelvis særligt kendt for deres knækarmsbomlifte. Med mere end 50 års erfaring inden for produktion af lifte er Genie et sikkert valg, når det kommer til lifte. Samtidig er liftene fra Genie også specielt udviklet til det skandinaviske klima, så du kan være helt sikker på høj funktionsdygtighed uanset vejr. Uanset hvilken bomlift du vælger, kan vi garantere, at en lift fra Genie hjælper dig bedst muligt i mål med dit byggeprojekt.

Riwal – din liftspecialist

Her på siden kan du gå på opdagelse i vores udvalg af bomlifte til leje og se, om ikke der også er en til dit projekt. Hos Riwal tilbyder vi bomlift leje, så du ikke behøver at købe en helt ny, hvis du blot skal bruge liften en enkelt gang. Samtidig har du med vores bomlift udlejning også mulighed for langtidsleje, hvis du eksempelvis skal bruge bomliften en hel sæson eller til hele byggeprocessen. Hvad end du har brug for at købe eller leje en bomlift, så er det muligt hos os. Er en bomlift ikke den rette maskine til dit projekt, har vi også et stort udvalg af teleskoplæssere, som du har mulighed for at leje. Der er således rig mulighed for at finde den lift, du skal bruge til dit byggeprojekt.