Riwal 0
Menu

Knækarmsbomlift

Knækarmsbomlifte findes som el- og dieseldrevet lifte, hvor eldrevne knækarmsbomlifte er særdeles gode til indendørs brug. Dieseldrevne knækarmsbomlifte er alsidige terrængående bomlifte til udendørs brug. Knækarms bommen gør det muligt at arbejde i højden, men også med et vandret udlæg. Knækarmsbomliften fås i arbejdshøjder fra 15,7 m og op til 43,15 m. Find lifte fra bl.a. JLG, Genie, Manitou & Up-Right. Har du spørgsmål til vores Knækarmsbomlifte – så tøv ikke med at kontakte os på +45 70 10 00 97 eller mail lift_dk@riwal.com.

Result:at 

No image available

Brand
Arbejdshøjde
Drivkraft
Vægt
Kapacitet

Detaljer

Kom godt i mål med dit byggeprojekt med en knækarmsbomlift

Fordelen ved en knækarmsbomlift er, at liftens kombination af rækkevidde og højde gør den ideel til at nå ind over de forhindringer, der kan være på byggepladsen. Den giver rig mulighed for både at komme direkte og lodret op i luften Find bl.a. de populære mærker Genie og JLG i vores udvalg bomlifte. En knækarmsbomlift har en rigtig god manøvreevne med både kraft og præcision, så den er nem at arbejde med. Hvad end du skal bruge en lift til indendørs eller udendørs brug, kan du med fordel vælge en knækarmsbomlift. Her på siden kan du se de forskellige knækarmsbomlifte, vi sælger

Knækarmsbomliften kan udrustes  med afsmitningsfrie hjul, der sikrer, at liften ikke efterlader sorte linjer bag sig. Af den årsag kan den både anvendes indendørs og udendørs. Typisk vil knækarmsbomliften også være selvkørende, uanset om du vælger en diesel- eller eldrevet model. På den måde kan du let flytte den rundt på arbejdspladsen, så du kan bruge bomliften lige der, hvor du har behov for at komme op i højden. Hos Riwal har vi liften til dit projekt. Hvad end du skal bruge en saxlift, en knækarmetbomlift eller en edderkoplift, så finder du her lifte fra nogle af de mest kendte producenter på markedet, som for eksempel det populære liftmærke JLG.

 

En knækarmsbomlift til dit projekt

I udvalget af maskiner og lifte finder du således ikke kun knækarmsbomlifte. Vi fører blandt andet også ligearmet modeller såvel som teleskopbomlifte fra mærkerne JLG, Genie, Manitou og Magni. Disse mærker leverer kvalitetslifte, der er både robuste og nemme at betjene. Hvis du kun skal bruge liften en enkelt eller ganske få gange og derfor ikke ønsker at købe en, tilbyder vi også liftudlejning. Her på siden kan du se vores store udvalg af knækarmsbomlife og finde lige præcis den model, der passer bedst til dit projekt og hjælper dig sikkert i mål.

 

Professionelle knækarmsbomlifte fra Genie

Genie er især kendt for deres knækarmsbomlifte, der er kendetegnet ved deres høje kvalitet og robusthed. Genie har over 50 års erfaring inden for produktionen af lifte til byggebranchen, og når du vælger en knækarmsbomlift fra Genie, er du sikker på at få en bomlift, du kan stole på, og hvor sikkerheden er i top.

De knækarmede bomlifte fra Genie er særligt udviklet til det skandinaviske klima, så du kan få mest ud af bomliften til dit projekt. Hos Riwal er vi stolte af at have Genie med i vores sortiment af knækarmsbomlifte. Uanset hvilken type bomlift du vælger, kan vi garantere, at en bomlift fra Genie hjælper dig bedst muligt i mål med dit byggeprojekt.