Tilmeld nyhedsbrevFAQ
Denmark - Danish
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish
 • United Kingdom - English

Edderkoplift

Hos Riwal finder du et bredt udvalg af edderkoplifte. De smarte edderkoplifte fra Teupen udmærker sig ved, at de er specielt udviklet til opgaver, hvor det er vanskeligt at komme til. Liftene fra Teupen er meget fleksible og er specielt anvendelige i baggårde, på etagedæk eller indendørs i for eksempel atriumgårde. Speciallifte på bælter fås i arbejdshøjder fra 14,90 m til 30,00 m. Kontakt gerne vores udlejningsspecialister på +45 70 10 00 97 eller mail lift_dk@riwal.com, hvis du har spørgsmål. 

Result:at 

No image available

Brand
Arbejdshøjde
Drivkraft
Vægt
Kapacitet

Detaljer

TEUPEN

Edderkopliften fra Teupen er især kendt for, at den kan bruges til alle slags opgaver, men især ved indviklede opgaver, hvor det kan være vanskelige at komme til, er den i særdeleshed anvendelig. Denne form for edderkoplift er nemlig super funktionel og kan anvendes på trods af niveauforskelle på underlaget. Det er muligt, fordi edderkopliften har specieldesignede edderkoppeben, så benene kan tilpasse sig skrånede underlag, trapper eller en tredje forhindring. 

Med et så funktionelt et redskab er der ikke meget besvær, da den samtidig er nem at flytte rundt på. Den lever helt op til navnet, da den kan komme ind alle steder og er samtidig snu og funktionel. Udover vores vores brede udvalg af edderkoplifte, kan du også finde et stort udvalg af saxliftebælteliftesøjlelifte og mange andre lifte til udlejning.

TEUPEN – SPECIALISTER I EDDERKOPLIFTEN

Brugervenligheden er i fokus, og derfor er denne type lift optimal til udlejning – og af samme grund har vi hos Riwal naturligvis et bredt udvalg af edderkoplifte. 

Det tyske mærke Teupen er specialiseret i udviklingen af disse edderkoplifte, der kan udføre opgaver, hvor der er mange udfordringer. Det har altid været virksomhedens ambition at løse forbrugernes udfordringer, og med det som fokus blev edderkopliften sat i produktion. 

Nogle af de problemer Teupen havde i tankerne, var eksempelvis vanskelig adgang, sarte gulve eller et gulv, hvor belastningsevnen var lav. Dette er nogle problemer, man ser i flere industrier, og derfor ville Teupen også have en lift i et let og kompakt design, som var let at få frem til den ønskede destination. 

Edderkopliftene fra Teupen er meget fleksible, og de har tidligere været anvendt i baggårde, på etagedæk eller indendørs – alle steder med succes. Du kan også se vores andre lifte vi lejer ud her. Eller find de robuste teleskoplæssere fra bl.a. Manitou og Magni her.

GØR HVERDAGENS OPGAVER NEMMERE MED EN EDDERKOPLIFT FRA TEUPEN

Hos Riwal er vi ikke i tvivl om, at Teupen er ét af de førende mærker på dette område, og derfor skal vores kunder have mulighed for at investere i en af disse lifte. Kvaliteten er i højsædet, og vi garanterer, at edderkoplifte fra Teupen kan bruges til selv de vanskeligste opgaver, der findes i din branche. 

Denne personlift kan få dig frem til de opgaver, du er blevet sat til - nemt og bekvemt. Hos Riwal mener vi, at edderkopliften fra Teupen er en god investering, hvis man ofte kommer ud til vanskelige opgaver.

Har du spørgsmål til denne lift, eller til de mærker vi udbyder her hos Riwal, så tag endelig kontakt og sammen finder vi den edderkoplift, der kan opfylde dine behov og ønsker.