Tilmeld nyhedsbrevFAQ
Denmark - Danish
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Edderkoplift

Lej den smarte edderkoplift hos Riwal, hvor du finder et bredt udvalg af udlejningsprodukter. Specielt den populære edderkoplift fra Teupen udemærker sig, da de er udviklet specielt til opgaver, hvor det er vanskeligt at komme til. Liftene fra Teupen er meget fleksible og er specielt anvendelige i baggårde, på etagedæk eller indendørs i for eksempel atriumgårde. Speciallifte på bælter fås i arbejdshøjder fra 14,90 m til 30,00 m. Kontakt gerne vores udlejningsspecialister på +45 70 10 00 97 eller mail lift_dk@riwal.com, hvis du har spørgsmål. 

Result:at 

Brand
Arbejdshøjde
Drivkraft
Vægt
Kapacitet

Detaljer

TEUPEN EDDERKOPLIFTE

Teupen edderkoplifte er især kendt for deres alsidige brugerflade, men er specielt gode ved indviklede opgaver, hvor det kan være vanskelige at komme til. Denne form for edderkoplift er nemlig super funktionel og kan anvendes på trods af niveauforskelle på underlaget. Det er muligt, fordi liften har specieldesignede edderkoppeben, så benene kan tilpasse sig skrånede underlag, trapper eller en tredje forhindring. 

Med et så funktionelt et redskab er der ikke meget besvær, da den samtidig er nem at flytte rundt på. Den lever helt op til navnet, da den kan komme ind alle steder og er samtidig snu og funktionel. Udover vores vores brede udvalg af edderkoplifte, kan du også finde et stort udvalg af saxliftebælteliftesøjlelifte og mange andre lifte til udlejning.

TEUPEN LIFT - TYSK KVALITET

Hos Teupen er brugervenligheden i fokus, og derfor er deres edderkoplift optimal til udlejning. Af samme grund har vi hos Riwal samlet et bredt udvalg af deres produkter. 

Det tyske mærke er specialiseret i udviklingen af edderkoplifte, der kan udføre opgaver, hvor der er mange udfordringer. Det har altid været Teupens ambition at løse forbrugernes udfordringer, og derfor blev den brugervenlige edderkoplift sat i produktion. 

Nogle af de problemer, Teupen havde i tankerne, var eksempelvis vanskelig adgang, sarte gulve, eller et gulv hvor belastningsevnen var lav. Dette er nogle problemer, man ser i flere industrier, men som en edderkoplift kan løse. Den har et let og kompakt design, som du nemt kan få frem til den ønskede destination. 

Edderkoplifte fra Teupen er meget fleksible, og de har tidligere været anvendt i baggårde, på etagedæk eller indendørs – alle steder med succes. Du kan også se vores andre lifte til udlejning eller finde robuste teleskoplæssere fra bl.a. Manitou og Magni.

EN EDDERKOPLIFT FRA TEUPEN GØR OPGAVERNE NEMMERE

Hos Riwal er vi ikke i tvivl om, at Teupen er et af de førende mærker inden for edderkoplifte, og derfor skal vores kunder have mulighed for at investere i dem. Kvaliteten er i højsædet, og vi garanterer, at Teupen lifte kan bruges til selv de vanskeligste opgaver, der findes i din branche. 

Denne personlift kan få dig frem til de opgaver, du er blevet sat til - nemt og bekvemt. Hos Riwal mener vi, at edderkoplifte fra Teupen er en god investering, hvis man ofte møder vanskelige opgaver i sit arbejde.

Har du spørgsmål til denne lift, eller til de mærker vi udbyder her hos Riwal, så tag endelig kontakt og sammen finder vi den edderkoplift, der kan opfylde dine behov og ønsker.