Riwal 0
Menu

Edderkoplift

Hos Riwal finder du et bredt udvalg af edderkoplifte. Teupen udmærker sig ved, at de er specielt udviklet til opgaver, hvor det er vanskeligt at komme til.

Liftene er meget fleksible og er specielt anvendelige i baggårde, på etagedæk eller indendørs i for eksempel atriumgårde. Speciallifte på bælter fås i arbejdshøjder fra 14,90 m til 30,00 m

Result:at 

No image available

Brand
Arbejdshøjde
Drivkraft
Vægt
Kapacitet

Detaljer

Teupen

 
Edderkopliften er især kendt for, at den kan bruges til alle slags opgaver, men især indviklet opgaver, der kan være vanskelige at komme til. Denne form for lift er super funktionel og kan anvendes på trods af niveauforskelle på underlaget. Det er muligt fordi liften har specieldesignede edderkoppeben, så benene kan tilpasse sig skrånede underlag, trapper eller en tredje forhindring. 

Med en så funktionel lift er der ikke meget besvær, da den samtidig er nem at flytte rundt på. Den lever helt op til navnet, da den kan komme ind alle steder og er samtidig snu og funktionel. 

Teupen – specialister i edderkopliften

 
Brugervenligheden er i fokus, og derfor er denne type lift optimal til udlejning – og af samme grund har vi hos Riwal naturligvis et bredt udvalg af edderkoplifte. 

Det tyske mærke Teupen er specialiseret i udviklingen af disse lifte, der kan udføre opgaver, hvor der er mange udfordringer. Det har altid været virksomhedens ambition at løse forbrugernes udfordringer, og med det som fokus blev edderkopliften sat i produktion. 
Nogle af de problemer Teupen have i tankerne var eksempelvis vanskelig adgang, sarte gulve eller et gulv, hvor belastningsevnen var lav. Dette er nogle problemer, man ser i flere industrier, og derfor ville Teupen også have en lift i et let og kompakt design, som var let at få frem til den ønskede destination. 

Liftene fra Teupen er meget fleksible, og de har tidligere været anvendt i baggårde, på etagedæk eller indendørs – alle steder med succes. 

Gør hverdagens opgaver nemmere 


Hos Riwal er vi ikke i tvivl om, at Teupen er én af de førende mærker på dette område, og derfor skal vores kunder have mulighed for at investere i en af disse lifte. Kvaliteten er i højsædet, og vi garanterer, at liften kan bruges til selv de vanskeligste opgaver, der findes i din branche. 
Denne personlift kan få dig frem til de opgaver, du er blevet sat til - nemt og bekvemt. Hos Riwal mener vi, at edderkopliften er en god investering, hvis man ofte kommer ud til vanskelige opgaver. 

Har du spørgsmål til denne lift, eller til de mærker vi udbyder her hos Riwal, så tag endelig kontakt og sammen finder vi den edderkoplift, der kan opfylde dine behov og ønsker.